wc-papier poes

Ik heb 2 toiletten thuis: een veel te kleine waardoor ik altijd met de deur open zit en een hele grote waar sowieso geen deur voor zit.

Voor de katten ideaal: immers, als wij zitten, hebben we toch niks beters te doen dan de katten lekker aandacht te geven. We kunnen er dan ook op rekenen dat als we zitten, we ineens 3 katten zien verschijnen.

Fygo echter, heeft nog een reden waarom hij graag komt als het gebruikt wordt: er is en daar houdt hij van: zodra je het pakt, wil hij het afpakken en eraan likken. En niet likken om het likken, maar om het echt te .
Bijzonder nietwaar? Waarom zou hij dat doen?

3 thoughts on “wc-papier poes

  1. Jémig, wat een knoeperd, die Tygo!! Gaaf zo’n rode (ik heb een zwak voor rode katten) dikzak :). Balloe (mijn rode ventje) rolde altijd de keukenrol (die hing (nou niet meer dus) altijd horizontaal in een houder) met zijn pootjes af, tot het een zacht dekentje vormde, waar hij lekker op kon gaan liggen. Zulke slimme, uitgekookte beesten zijn het :).

  2. GRappig! Ik heb geen idee. Een van onze katten wil altijd aan foto’s likken. Ook zo typisch. Die van ons volgens ons ook naar de wc trouwens. Komen zelfs op schoot zitten haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *