Vista en laptop

Jolanda is over op Vista.
ik ben er nog niet over uit of het een verbetering is of niet, maar wennen moet ik wel.

Vooral de verkennerfunctie is een raadsel voor me terwijl die in XP/98/95/3.11 alles voor me deed…snik. Hopelijk wen ik snel.

Ook heb ik nu een ipv een gewone pc. Prachtig ding hoor!vista logo

Maar ik ga gauw weer door met programma’s overzetten, instellingen aanpassen en alles naar mijn wensen inrichten.

Hopelijk voel ik me gauw thuis op deze pc.

Heb jij al Vista?

8 thoughts on “Vista en laptop

 1. Sinds anderhalf jaar heb ik een laptop met XP. Daarvoor heb ik 6 jaar een laptop gehad met 98se, die beviel me ook erg goed. Uiteindelijk waren de scharnieren van het deksel versleten, de rest werkt nog.

  De PC die ik nu heb kon ik ook met Vista krijgen, maar dat leek me niet verstandig. Deze XP heb ik trouwens ook ingericht als 98 (of Classic), dat werkt een stuk prettiger. Ik heb ook IE7 erop gehad, maar inmiddels gebruik ik weer IE6. Ik kon niet de voordelen van IE7 ontdekken, wel een paar nadelen.

 2. Vista komt er bij mij niet op. Dat is voor mij Windows ME second edition. Ik wacht wel op de opvolger, die ligt reeds in de wieg.

 3. Ik heb VISTA sinds ik een nieuwe laptop heb. Ik vind het prima werken. Hoefde gelukkig niet zolang te wennen. Wat voor laptop heb je?

 4. Ik heb sinds een maand ook een laptop met Vista (erbij). Op zich vind ik Vista prima, alleen de Windows update doet het dus niet, ook niet nadat ik SP1 er op gezet heb. Dit is heel irritant. Verder vind ik de overdreven beveiligingen (voordat je sommige acties uit kunt voeren) echt te ver gaan!
  Ook ik mis de verkenner functie! Ik zet hem dan gewoon even terug op “windows XP stijl” en dan kan ik alles weer vinden. Hahahaha!
  Veel plezier met je nieuwe laptop!

 5. Eugh.. voorlopig hier geen vista! Ooit zal ik eraan moeten geloven maar tot die tijd gewoon XP.

 6. Sinds ik een Apple heb ben ik zo gewend aan de mooiheid en vooral de gebruiksvriendelijkheid dat ik niet meer terug wil naar de pc, oftewel Windows. Nooit meer last van virussen. I

 7. Ik heb sinds een tijdje Vista op m’n pc en moet er erg aan wennen. Wie weet stap ik wel weer terug op XP!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *