verjaardagen RSS

Nadat ik ruim 4 jaar lang een PDA heb gehad, ben ik nu weer over op een papieren agenda. Geen probleem hoor, juist wel weer leuk, maar speciale data, enzo, vergeet je snel als het niet automatisch een seintje geeft, zoals met mijn .

Nu heb ik er iets op gevonden: RSS verjaardag/ RSS birthday.

Vul al je data in, meld je aan op de RSS (als je al gebruikt natuurlijk) en je kunt zelf instellen hoeveel dagen van tevoren je een seintje wilt geven.
Handig!

Hoe onthoud jij alle verjaardagen, speciale dagen enzo?

6 thoughts on “verjaardagen RSS

  1. Ik gebruik behalve mijn telefoon, er oa Plaxo voor (soort LinkedIn) die automatisch een kaartje kan sturen, en ik heb er een Firefox plugin voor die me ook remind, en ik zet alle verjaardagen ‘gewoon’ in Outlook 🙂

    Ray

  2. Ik gebruik mijn telefoon behalve voor bellen en smsen, ook als agenda en verjaardagskalender. Dit handige ding kan uitwisselen met Outlook, dus ik vind het super!

  3. Ik heb in mijn mobieltje de mogelijkheid om verjaardagen op te slaan. Ik kan er dan ook een alarm aan toekennen en dan instellen dat ik een aantal dagen van tevoren geseind wil worden.

  4. Ik gebruik mijn google agenda voor de verjaardagen. Al naar gelang het soort verjaardag (kaartje sturen, langs gaan etc.) heb ik ingesteld hoeveel dagen van te voren ik een mailtje met herinnering wil krijgen.
    Verder komen er via de hyves ook nog wel eens wat verjaardagen ‘ter herinnering’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *