update

Op het moment dat ik mijn weblog wilde upgraden naar versie 2.7 en ik net 2 mappen had weggegooid, liep mijn weekend in de soep.

Ik kreeg een soort-en-met-van met mijn zwangere zusje (ik heb een pracht van een voor haar gekocht maar zij liet weten geen tweedehands spullen te willen…erg dankbaar) waardoor ik erg van slag was.

Daarbij kwam dat ik nieuws kreeg over mijn en (13 jaar): Zij reden in de ……hun leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Wat verschrikkelijk moet zoiets zijn om mee te maken:

Hopelijk doet mijn weblog verder niks raars….het updaten was ook een drama (maar valt in het niet bij bovenstaande natuurlijk).

Jouw weekend iets beter verlopen?

19 thoughts on “update

 1. Jeetje Jolanda, wat een rot nieuws! Ik kon gisteren inderdaad niet op je site komen, dus ik dacht al dat je er problemen mee had. Fijn dat dat weer opgelost is. Ik hoop dat jouw oom en nichtje er emotioneel een beetje bovenop komen, dit is echt afschuwelijk!
  En wat jammer dat jouw cadeau voor je zusje niet in goede aarde viel. Ik kan me voorstellen dat je daar erg teleurgesteld over was!

 2. Nou een rotweekend kun je wel zeggen. De mijne was wel beter, alhoewel het niet mee viel een betaalbare kerstboom te kopen. Gewoon 3 x zo duur al verleden jaar! Maar afijn, er staat er eentje nu, maar wel een meter kleiner dan vorige jaren………….
  PS Ik vond de box echt prachtig hoor!

 3. Jeetje wat rot allemaal zeg. Leest je zusje hier ook mee? Jammer dat ze die box niet wil, en als je nu had gezegd dat hij nieuw was, had ze hem dan wel gewild?

 4. Gelukkig is mijn weekend beter verlopen. (Sinterklaas met de kids en een verjaardag van een vriendin.)

 5. Altijd leuk, de blogjes die over een ander gaan….al vraag ik me af of die anderen het ook waarderen…… Dat jij een dagboek op internet bij houdt moet je helemaal zelf weten, maar om daar nou gelijk de familie bij te betrekken wordt niet door iedereen gewaardeerd…. (misschien ook niet door je oom, heb je daar bij stil gestaan?!?!)

 6. @mijn zusje: familie hoort bij mijn leven, ook al doe jij erg je best dat anders te krijgen.

  Ik noem geen namen, laat alleen merken dat ik meeleef. Wat is daar op tegen?
  Beter laten merken dat ik meeleef dan dat ik niks doe, of niet?

  Over waardering gesproken: daar weet jij immers alles van, grappig dat je daar over begint.

 7. Ik geef je groot gelijk Jolanda. Dit is jouw “dagboek”, en ik vind dat je het keurig hebt gedaan m.b.t. jouw oom. Ik hoop dus ook dat je je daar niet schuldig over voelt!

  Liefs, Annemarie

 8. Je laat merken dat je meeleeft…..maar aan de andere kant vind je de aandacht(of medelijden) zelf ook fijn.(je stelt niet voor niks bijna altijd een vraag aan het eind van je blog) Net als toen opa ziek was. Je blogt erover, maar gaat nooit op visite bij hem. In hoeverre is het dan een deel van je leven?!?!
  Waarschijnlijk ben je zelf de enige die de blogjes over je familie kan waarderen. Als een ander graag over het net wil gaan met zijn hebben en houden, kunnen ze zelf wel een dagboek op internet maken. En je bent de enige…..misschien dat je dat nog niet was opgevallen????
  En een beetje doorgewinterde internetter is zo achter de identiteit van de automobilist nu hoor. Zoek door je hyves op woonplaats en voila!!

 9. Dag zus van Jolanda, heel jammer dat je nu het weblog van je zus gebruikt om je irritatie over een aantal dingen in de privĂ© sfeer hier aan de orde te stellen. Dit lijkt me niet de juiste plek, en ik hoop dan ook dat je dit verder met je zus “achter de schermen” kunt oplossen!
  Succes!

 10. Achter de schermen?!?!?
  Zij gooit het op tafel geloof ik?
  Zij zet het open en bloot op het internet, of lees ik het verkeerd? En jullie lezen haar dagboek toch? (met allerlei zaken uit de prive sfeer) Dit hoort er toch ook bij, bij dat dagboek? Aan de ene kant mag ze alles maar noemen, aan de andere kant mag een ander(over wie ze klaagt) daar niks over zeggen……. heel apart hoor dat blogwereldje…….
  Dus Annemarie, ik hoop dat je begrijpt dat Jo begon met het uiten van haar irritatie op dit blog, ik reageer er alleen op, aangezien ze het over mij heeft!!

 11. Hallo Zusje,

  Mijn blog is mijn visie op mijn wereld. Het logje ging niet over mijn irritaties maar over het feit dat ik van slag was omdat je mijn cadeau afwees. (onder andere)

  Je bent duidelijk niet thuis in weblogland maar dat geeft niks.

  Je bent en blijft mijn zusje en ik wens je al het goeds met je vriend en kindje.

 12. Zoals je vast (niet) begrijpt wil ik gewoon niet in jouw verhalen op het internet voorkomen. Daar vraag ik niet om en het willen doe ik al helemaal niet! Of het nou positief of negatief is….

 13. Jolanda, jouw zusje is 13 zo te lezen? Beetje jong voor een kindje…

 14. Jammer dat het cadeau geen succes was, vanaf de ‘overkant’ heb ik goed kunnen zien hoe lang je al bezig was met het zoeken naar een mooie box en de plannen die je had om hem weer helemaal op te knappen.
  Wat betreft je oom; mijn vader heeft twee jaar geleden ook een dergelijk ongeluk meegemaakt waar hij de bestuurder was. Aandacht van familie en vrienden was toen alles voor hem, dus ik hoop dat hij wat mensen om zich heen heeft!

  Sterkte!

 15. de zwangerschapshormonen van Zusje zullen vast ook wel een beetje een rol spelen…..

 16. hee jolanda,

  vet lief van je stukje over mn vader en mij!
  maar ik vind het wat raar van die box enzo..
  maakt toch niks uit als hij tweedehands is ?
  nouja doei!

  xx silke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *