TNT Post

Ro en ik sturen dit jaar geen kerstkaarten. Wie er een verwacht: sorry, gaat niet gebeuren.
natuurlijk wens ik iedereen wel een fijne kerst en een goed 2011, maar Post heeft voor mij even afgedaan. Via e-mail zullen we proberen zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Waarom TNT de pot op kan?Woedend
Ik heb de laatste weken veel zaken gekocht via internet. Veel spullen hadden al bezorgd moeten worden of deden er rijkelijk lang over.
Hier een opsomming:

bestelling 1: verzonden 25-11, nog niet bezorgd
bestelling 2: verzonden 29-11 (buitenland), nog niet bezorgd
bestelling 3: verzonden 1-12, nog niet bezorgd
bestelling 4: verzonden 2-12, nog niet bezorgd
bestelling 5: verzonden 4-12 aangekomen 13-12 (brievenbus)
bestelling 6: verzonden 6-12, gekregen 14-12 (brievenbus)
bestelling 7: verzonden 7-12 ontvangen 15-12 (brievenbus)
bestelling 8: verzonden 7-12, nog niet bezorgd
bestelling 9: verzonden 7-12, nog niet bezorgd
bestelling 10: verzonden 11-12, ontvangen 15-12 (brievenbus)
bestelling 11: verzonden 11-12, nog niet bezorgd
bestelling 12: verzonden 12-12 ontvangen 15-12 (brievenbus)

Dat is toch schandalig!?!Emoticon met ontblote tanden
Jij al slechte ervaringen met TNT Post?

4 thoughts on “TNT Post

 1. Ik heb ook slechte ervaringen met TNT. Ik zal hieronder een bedankmailtje plakken, dat ik in de zomer stuurde aan een mevrouw die Matroesjka’s verkoopt via een webwinkel…

  ERGENS IN HET NOORDEN DES LANDS

  Er was eens een vriendelijke dame, woonachtig in Friesland, die Matroesjkafamilies een tijdelijk onderkomen bood, totdat de bontgekleurde families opgemerkt werden door adoptiegezinnen, die een mooi plekje in huis over hadden, om een Matroesjkafamilie te huisvesten.

  Met veel zorg, aandacht en inspanning, maakte de Heerenveense foto’s van al haar Matroesjkafamilies, zodat toekomstige adoptiegezinnen konden kijken met welke Matroesjkamoeder en gezin het het beste zou klikken.

  Wanneer er een ideale match had plaatsgevonden, maakte de Heerenveense dame een comfortabel kartonnen huisje voor de Matroesjkafamilie, met daarin een bedje gemaakt van kranten en bubbeltjesplastic. Van keukenpapier maakte ze warme, zachte mutsjes en gerieflijke slofjes, om het Matroesjkagezin te beschermen tijdens de lange reis die in het verschiet lag.

  Slechts een paar dagen na het sluiten van de adoptieovereenkomst, ging de opgewekte, Friese dame naar het adoptie-uitwisselingsinstituut, alwaar ze de Matroesjkafamilie voorzag van een reisticket, hen enthousiast uitzwaaide en een voorspoedige reis wenste…

  ERGENS IN HET ZUIDEN DES LANDS

  Er was eens een stoere bouwvakker. Op een ochtend ging de immer goedgemutste bouwvakker, zoals iedere werkdag, fluitend naar zijn werk.

  Toen de bouwvakker de straat inreed, waar hij sinds een aantal maanden met zijn collega’s de mooiste huizen de grond uittoverde, zag hij midden op straat een eenzaam pakketje liggen, beplakt met een duidelijke adressticker en een opvallende, knaloranje sticker, met in het zwart de woorden ‘fragile breekbaar’.

  De hulpvaardige bouwvakker besloot, met het bruingekleurde pakketje onder zijn sterke en door de zon gebruinde arm, op zoek te gaan naar de toekomstige eigenaresse, die met smart zat te wachten op het pakketje, zodat ze de lege plank in haar kamertje kon vullen met een kleurrijke, blozende Matroesjkamamma en haar vier in donkerblauwe bloemetjesjurken gehulde Matroesjkadochters.

  Toen de bouwvakker het adres, dat correspondeerde met het adres op de sticker had gevonden, belde hij aan en overhandigde hij de Matroesjkafamilie aan de dankbare adoptiemoeder, die zich tevreden en verheugd ontfermde over het ongeschonden Matroesjkagezin.

  *THE END*

  Van mij kan TNT dus ook de pot op :S.

  Ik hoop dat je pakjes nog binnen zullen komen en/of bezorgd zullen worden.

 2. Geen slechte ervaringen, maar ik verstuur dan ook bitter weinig post. Bulk voor een vereniging verstuur ik via de regiopost die is veel goedkoper en werkt ook goed.

  Het enige waar ik last van had, was van het hoofdpostkantoor. In het begin wilde ik daar kerstzegels halen, maar ben toen vanwege de enorme wachtrij omgekeerd en had ze zo bij de V&D. Sinds die keer haal ik daar telkens de kerstzegels.

  Dit jaar is het hoofdpostkantoor gesloten en is er o.a. een postagentschap bij een prima papierwinkel gekomen. Dat is dichterbij en mogelijk haal ik zo nog sneller de kerstzegels.

 3. Hmm wat ik had besteld ook gekregen en volgens mij ook gewoon op tijd!! Maarre wat bestel jij allemaal in 1 maand!!! Wow, ik ben onder de indruk!

 4. jammer dat er voorbij word gegaan aan de reden waarom er is gestaakt bij tnt. de gewone postbodes moeten eruit zodat ze goedkopere krachten kunnen aannemen die misschien niet zo hun best doen om de post en pakketjes op tijd te bezorgen. ook zijn er nu te weinig postbodes door dit beleid en blijven er misschien dingen wat langer liggen!verder wil ik nog opmerken dat er bij pakketpost NIET is gestaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *