5 thoughts on “tjilp tjilp

 1. hahah mag ik geintje uit haleN 😛
  een vogeltje zit in je broek 😛
  hiihih je weet wel wat ik beddoel
  🙂 he
  one jongens hebben een vogeltje en meisjes een vlindertje 😛
  sorry 😛
  hahaahah
  gr richella

 2. In het water bij ons achter huis kieperen ze complete boterhammen in de vaart, teveel voor de eendjes om op te eten. Dus daar komt allerlei ongedierte op af. Vervolgens staan allemaal buren op de achterste benen omdat er veel muizen zijn. Tja. Stadse fratsen zullen we maar zeggen!
  Je vroeg of Berber zich motorisch goed ontwikkelt, dat gaat super. Op de creche vinden ze haar snel in haar ontwikkeling. Ze is nu bezig als ze op haar buik ligt zichzelf omhoog te trekken aan wat er maar is (tafel, stoel, spijlen van de box) en dan staat ze op haar knietjes. Laatste stukje naar helemaal staan moet ze nog uitvinden maar dat duurt niet zo lang meer denk ik. Ook begint ze nu door te krijgen dat een actie van haar kant (op een knop duwen of een hendel naar beneden etc.) een geluid kan veroorzaken of dat daardoor een la opengaat of een deur. En dat daarachter dus dingen zijn die je eerst niet zag. Dat is ook een mooie ontwikkeling om te zien, hoe ze bezig is met iets wat er wel is/ niet is.

 3. Als ik vogels zou voeren bij mij in de tuin, dan zou ik indirect mijn katten voeren. Dus nee, ik voeg geen vogeltjes hier.
  Ik geef mijn katten wel gewoon brokjes en blikvoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *