tandarts

3 gaatjes….mijn hemel!
Ik poets braaf, stook netjes en toch kreeg ik vandaag het nieuws dat n.a.v. de foto’s van mijn gebit de tandarts zag dat ik 3 gaatjes heb….slik.

9 thoughts on “tandarts

 1. Hè bah zeg! Drie gaatjes. En je moest zeker een aparte afspraak maken om ze te laten vullen? Daar kun je dan weer lekker tegen aan hikken, brrr! Heel veel succes hoor!

 2. Oh jakkes!!! Maar ik kan je de hand geven….. Vorig jaar zei de tandarts dat ik 2 beginnende gaatjes had, hoefde toen nog nix mee te gebeuren…. Moet in november weer naar de tandarts en zie er nu al tegenop….. Als ze er weer over begint, laat ik ze gelijk vullen, anders durf ik niet meer!!!!! Ik neem wel een verdoving, by the way, de vorige keer deed ze me zooooooo’n pijn dat ik de boor wegsloeg…hahahahaha, ze schold me toen uit joh!! Toen had ik geen verdoving en als reflex zorgde ik ervoor dat die pijn ophield, ha!! Mag blij wezen dat mijn mond/gezicht nog heel is… Duseen verdoving is een aanrader, al ben jij wel wat minder kleinzeriger dan ik, volgens mij….. Sterkte!!

 3. De beruchte foto’s.

  Volgens mij maken ze die foto’s alleen maar om EN geld voor de foto’s te vangen, EN om de beginnende gaatjes waar je nog totaal geen last van hebt te vullen voor grof geld.

 4. Oeps!
  Das minder fijn.
  Ik was vorige week bij de tandarts en ik had geen gaatjes!
  Volgens mij komt het door het electrisch poetsen, doe jij dat ook? Sinds wij electr. poetsen hebben beide geen gaatjes meer gehad (zal vast wel weer komen, maar voor nu zijn we er trots op!).

  Fijn weekend,
  Nicole

 5. Van drie gaatjes word je echt niet blij! Een verdoving zou ik zeker nemen. Brr… gaatjes, ken het zeker.

 6. Tandartsen nemen geen foto’s om er eens flink geld aan te verdienen hoor, ben zelf assistente (je hebt er natuurlijk zakkenvullers bij, maar dat heb je overal.)
  Het voordeel van vroeg vullen is dat je niet zo’n grote vulling hebt, en als je lang genoeg wacht heb je kans dat je zelfs een wortelkanaalbehandeling nodig hebt, nee dan ben je mooi klaar!

  Het is gewoon een extra controle, omdat je gaatjes tussen de tanden meestal niet met het blote oog kunt zien en op zo’n foto wel.

 7. Pingback: jojootjes weblog » tandarts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *