robertenjolanda.com

Al jaren heb ik de www.robertenjolanda.com . Ooit bij Namezero gekocht toen je als particulier nog niet aan een domeinnaam kon komen.

Nu heb ik er een van gemaakt, omdat ik op jojootje.nl soms meer foto’s wil plaatsen dan passen. Ook plaats ik daar foto’s gemaakt door , aangezien hij zijn eigen fotolog niet vaak (lees: zelden) bijwerkt.

Ik ga de komende dagen doorbrengen met mijn nichtjes (van 13 en 14) die hier nu logeren, hopelijk kan ik leuke foto’s maken voor op mijn log.

Plaats jij veel foto’s op je weblog/ site?

7 thoughts on “robertenjolanda.com

  1. Ik plaats wel foto’s, maar daar staan nooit mensen op. Dat voorkomt veel gezeur. De landschapfoto’s of foto’s van interessante gebouwen mag iedereen van mij lenen, daar heb ik geen enkel bezwaar tegen. Ik zet de foto’s met een acceptable kwaliteit op sites en zorg ervoor dat ze in kilobytes niet te groot zijn zodat ze vlot laden. De hoogste resolutie is 500×750 pixel van ca 80kB. Dan kan er er heel veel op een site kwijt, zeker nu ik bij mijn nieuwe provider 1 GB aan webruimte heb.

    Ik vond een paar jaar terug pickle.com, daar kon je per maand 200MB aan foto’s opladen en die kon ik zonder reclame tonen op andere sites. Helaas bleek hun server veel te traag en duurde het voor de bezoekers te lang eer zo’n foto zichtbaar werd. Dat spul verhuis ik eerdaags dus ook naar m’n eigen site.

  2. Ja, ik plaats rustig foto’s op mijn log en op mijn hyves. Vind ik niks mis mee en bovendien is er niks te verbergen. Wanneer het om derden gaat ben ik niet scheutig, dan vraag ik wel altijd even of het mág!
    Wel denk ik goed na over teksten en namen.

  3. Ik plaats eigenlijk veel te weinig eigen foto’s en ben er aan het denken om een fotoblog te beginnen.

  4. Ik ga er meteen even een kijkje nemen. Sinds kort plaats ik ook wel eens foto’s op mijn weblog maar dan alleen onder een wachtwoord. Veel plezier met je nichtjes. Komen de meiden lekker logeren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *