party & co

Het voordeel van (ik heb het opgezocht en moet goed zijn omdat het om vrouwlijke logees gaat, waren het mannetjes, dan had ik logés moeten zeggen) hebben is dat er meer mensen in huis zijn om spelletjes mee te spelen. Sommige spellen zijn gewoon niet zo leuk met 2 of 3 personen.

Een van die spellen is Party & Co. Hoe meer hoe beter gaat daarbij op.

Vanavond deden we voor het eerst “Party on the beach”, een kleine versie van het , met een iets ander en iets andere regels. En een deel van de vragen gingen over vakanties en zaken die met het strand te maken hebben.

Maar een ding was echt fout. Bij liplezen moest ik raden “van de regen in de ”. Ik heb het geraden, maar niet vragen hoe. Dat moet toch een zijn?!?!

Oja, hier 2 woorden die we moesten raden. Wie weet wat de bovenste 2 plaatjes samen voor woord moeten voorstellen? En welk woord is het onderste plaatje?

17 thoughts on “party & co

 1. De bovenste is duidelijk een jaloerse man die er niet tegen kan dat er een giraffe met zijn schaap vandoor gaat.

  De onderste ben ik het met nathan eens.

 2. Linksboven: De Ford Ka na de zoveelste aanrijding.
  Rechtsboven: Jullie kat die jaloers is op de nieuwe giraffe die in de tuin staat.
  Onder: Iets met Ro en de comment van Nathan?

 3. Omdat het thema vakantie is, lijkt me de bovenste idd een safaripark en de onderste is zo’n douchezak waar je water door de zon verwarmd wordt. Weet korte woord er zo niet voor.

 4. Als die bovenste samen geen safari voorstellen, en die onderste geen raket-ijsje, heb ik echt geen idee wat de tekenaar probeert af te beelden… :-S Hoop ik geen familie die dat heeft getekend? 😉

 5. @evelien: je zit wel in de buurt, maar het is niet goed.
  De bovenste heeft Yne getekend en die moest ik raden (niet gelukt) De onderste heeft Silke getekend en moest Yne raden (niet gelukt)

 6. Camper op een boerencamping? Parasol? Ik kan alleen de vlekken op de auto, de druppen aan de parasol en het kiezelpad tussen de beesten niet zo goed plaatsen…. En nu zit ik plots ook verre van ‘in de buurt’, haha.

 7. Nou de bovenste is natuurlijk een *piep* en de onderste een *piep*!
  *wat hebben Silke en ik toch een tekentalent*

 8. De bovenste twee plaatjes stellen een autorit naar een dierentuin of door een dierentuin (safari) voor. En de onderste is een smeltend ijsje.
  Overduidelijk toch…..
  Krijgen we ook de echte oplossing?

 9. @Carla: de antwoorden komen morgen 🙂 maar de goede antwoorden zijn nog niet voorbij gekomen.

 10. Met de eerste kom ik niet zo ver, maar het lijkt me eerder een lama dan een giraffe, op het tweede blaadje. En die auto… “Waar kan ik mijn Lada parkeren?”

  Bij het derde plaatje denk ik aan de uitdrukking “peentjes zweten”, maar vraag me niet waarom eigenlijk….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *