Ook zo gek op schoenen?

Ik ben gek op Dr. Martens schoenen. Ik heb denk ik zo’n 9 paar daarvan en geen paar is hetzelfde.
Ik bedoel dan niet de standaard “kistjes” maar echt aparte schoenen, vooral type “mary jane”( met bandje zoals op de foto).mary jane schoen

Al een paar keer heb ik schoenen bij www.shoebuy.com gekocht en aangezien de dollarkoers zo extreem laag is, is het nu extra aantrekkelijk om er schoenen te kopen. De verzendkosten negeer ik hardnekkig 😉

Ben jij ook gek op schoenen?

10 thoughts on “Ook zo gek op schoenen?

 1. Zulke dr.M. heb ik vorig jaar tevergeefs in het grasgroen gezocht. Ik ben ook weg een model met vierkante neus van Jan Jansen. Is een model uit een collectie van een paar jaar geleden en bij elk verkooppunt kijk ik of er toevallig nog iets uit die collectie staat.
  Wolky’s, stoere Pikolono’s en Loint’s vind ik ook errug leuk.

 2. @loesje: Wolky’s vind ik ook vaak leuk, maar zijn mij bijna altijd te smal. Dr. Martens zijn de enige schoenen die ik gewoon kan bestellen en dan weet ik dat ze passen en goed zitten.

  Op die site staan trouwens ook reacties van mensen, dus als de maat niet helemaal klopt, staat het erbij. erg handig!

  Pikolono’s en Loint’s ken ik niet…ik zal eens gaan sneupen!

 3. Ik kende een jongen die een stuk of zeven, acht verschillende kleuren Doctor Martens schoenen had. Alleen de kleur verschilde, voor de rest ging het om exact hetzelfde model. Die jongen had ook evenveel effen shirts met lange mouwen en evenveel effen broeken, allen in dezelfde kleuren als de schoenen. Hij was dus de ene keer compleet in het geel gehuld, de andere dag in het blauw, dan weer in het rood. Ik vond het wel apart. Als hij nog niet aanwezig was, werden er weddenschappen afgesloten met betrekking tot welk kleur hij vandaag weer zou dragen :).

 4. Hallo,
  Wil ook graag wat bestellen bij shoebuy.com. Heb geen credit card of iets dergelijks. Ga dus bij een vriend wat bestellen op zijn pas…
  Wil wel graag dat het allemaal safe is. Weet je iets meer over de verzendkosten??
  Gr Isolde

 5. hoi isolde,

  het is veilig hoor, ik heb er al meerdere keren schoenen besteld. De verzendkosten weet ik zo niet uit mijn hoofd, voor je de definitieve bestelling plaatst, kom je die wel te weten hoor.

  succes!

 6. Weet er iemand waar je dr. Martens kunt kopen (en dan niet op internet?) Ik woon dichtbij grote steden Utrecht en Arnhem, dus als iemand een verkooppunt weet? Ik vind die pumps echt geweldig maar wil ze liever ff in het echt passen voordat ik ze bestel. Zijn de hakken trouwens niet een beetje erg hoog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *