nieuwe LOCO

Ik spaar LOCO. Mensen die me goed kennen, weten dat. Ik heb een kast vol met allerlei verschillende soorten LOCO en mini LOCO dozen, bergen vol boekjes en zelf een aantal LOCO folders en verzameldozen.

Ik heb er zelfs zoveel, dat ik ze nu ook verkoop op marktplaats.

Maar een NIEUWE Nederlandse LOCO doos, had ik nog niet. Kan komen doordat ze rond 1980 stopten met het te verkopen 😉LOCO doos

Maar deze week stond er op Marktplaats een advertentie met een nieuwe LOCO doos. Ik geloofde er natuurlijk niks van, dus mailde naar de verkoper.
Wat bleek nou: Haar oom was overleden en hij had een winkel. Ze hebben die hele winkel moeten leeghalen en daartussen zaten dus ook 3 gloednieuwe, in plastic, verpakte LOCO dozen.

Ik heb diep in de buidel moeten tasten, maar nu zijn ze van mij! ( en als ze nog boekjes vindt, krijg ik die ook…duimen jullie voor me?)

Als een kind zo blij!

Verzamel jij iets?

3 thoughts on “nieuwe LOCO

  1. Wat leuk! Echt jeugdsentiment voor mij… Ik duim voor je dat ze de boekjes nog vindt!

    Of ik iets verzamel.. .Hmm.. momenteel niet meer. Ik heb vroeger parfumflesjes verzameld. Die staan nog allemaal in dozen in de berging. Te wachten tot ik ze óf afstof en weer neerzet (wat ik waars. niet ga doen) of tot ik ze afstof, fotografeer en te koop aanbiedt op marktplaats.

  2. Ik verzamelde vroeger kaarsjes. In leuke vormen enzo. Ook heb ik de suikerzakjesverzameling van mijn moeder over genomen, maar doe er niks meer mee.

  3. Wat gaaf dat je weer wat hebt kunnen scoren. Ik spaar eigenlijk niks maar heb wel een voorliefde voor boeken en vingerpoppetjes. Veel plezier met je nieuwe aanwinst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *