Nieuwe bril

Hee, had je van de week niet al gelogd over een nieuwe ? hoor ik je denken.

Neeeeee, joh, tsssss dat was heel wat anders………..echt!
Die bril had ik al anderhalf jaar maar het was niet meer goed (verf liet los) en toen kreeg ik zomaar een montuur!

Dit is een echte nieuwe bril ( jojootje houdt van variatie)
Ik ben er superblij mee! Het is toch altijd maar afwachten of hij met glazen net zo leuk is als toen ik hem “zo goed als blind” uitzocht!
Maar eerlijk is eerlijk…als ik had geweten dat ik een nieuw montuur zou krijgen, had ik hier misschien nog even mee gewacht…

Hou jij van gekleurde montuurtjes?

4 thoughts on “Nieuwe bril

  1. Ghehehe.. Een rode bril, wat cool! 😛

    Als ik een nieuwe bril moet kopen heb ik ook altijd “gezeur”. Sowieso (goed gespelt? 😀 ) moet ik tijdens de oogmeting al 1 week lang geen contactlensen hebben ingehad. En tijdens het uitzoeken van het montuur zijn lensen juist weer heel handig, omdat ik dan goed kan zien hoe die staat. Helaas valt het uiteindelijke resultaat altijd “wat tegen” t.o.v. het uitgezochte montuur, omdat mijn brilglazen -7 en -8 zijn, waardoor mijn ogen een stuk kleiner zijn en het beruchte “jampot-effect” zichtbaar is. Zelfs met die onbetaalbare 1.74 glazen die ik perse hebben wil.

  2. @Bas: ik heb 1.67 gedaan dit keer omdat het montuur van kunststof is en de glazen dus niet uitsteken. Bij een dun montuur ga ik ook voor de 1.74.
    Wie ijdel is moet de prijs betalen….

    Maar kleine ogen…ja dat herken ik. So be it. Met bril vind ik mezelf er toch beter uitzien dan zonder hoor!

  3. Ik heb lenzen maar ook altijd een goede/mooie bril op reserve 🙂 ik heb een bruin/roze van Armani en bevalt prima. Veel plezier met je nieuwe bril.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *