nieuwe tas

Gisteren heb ik een nieuwe tas gekocht. “Alweer””  zou Ro erbij zeggen, maarja ik ben nou eenmaal vrouw en die willen bolsabagsveel schoenen of tassen toch? Ik ben van de tassen.

Er   was gisteren op het Dapperplein in Amsterdam een Eco, art en designmarkt en daar ben ik naartoe gegaan, met name omdat Luna van Ploesiepoesie daar ook zou staan en zij voor mij een Ploesiepoesie van Flo heeft gemaakt en momenteel een opdracht voor Famke heeft. Ik heb even met haar gepraat en het deze tas bij een andere kraam gekocht.

 

Koop jij wel eens een tas, ook al heb je hem eigenlijk niet echt nodig?

6 thoughts on “nieuwe tas

 1. Heel herkenbaar Jolanda! Ben zelf ook helemaal tassengek en heb afgelopen vrijdag weer een impuls aankoop gedaan. Ik zal het denk ik wel nooit afleren 😉

 2. zooooo vaaaaakkkk
  ben ik dan nu tot ECHTE vrouw uitgeroepen??hihihii leuke site !! groetjes Nathalie

 3. Ik heb eigenlijk een hekel aan tassen. En ook aan het kopen van schoenen, maar ik ben wel weer gek op kettinkjes, telt dat ook?

  Voor Kerst kreeg ik van mijn zus een tas die ik wel super vind, en die sleep ik nu overal mee naar toe. Hij is inmiddels bijna versleten, dat wordt weer een nieuw probleem vrees ik..

 4. ik ben ook wel van de tassen hoor, maar ik heb er maar een paar. toevallig afgelopen zaterdag een mexx gekocht met 50% korting. dan blijft het leuk he 😉

  vrolijke tas heb je!

 5. Ik heb mega veel tassen! Laatst heb ik een Oilily tas gekocht en ook een PUMA tas terwijl ik die helemaal niet nodig had. Jouw tas vind ik erg leuk, was hij duur?

 6. Onwijs leuke tas… past erg goed bij al die andere tassen in mijn kast. Mijn motto is: je hebt nooit genoeg tassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *