niet leuk

Vanaf dinsdag zit ik al niet lekker in mijn vel. Verkouden, zere keel, veel hoesten en niezen, ertg snotterig. Volleybal ging niet door omdat 7 mensen hadden afgebeld en daar was ik wel blij mee want ik zag het ook niet zo zitten om te gaan. Te gammel.
Gisteren werd het erger. Niet de verkoudheid maar toen kwam er hoofdpijn bij. Hoofdpijn sloopt mij. Altijd al zo geweest. Ik kan dan niet tegen geluid, licht en andere indrukken.

Vandaag had ik een familiedag maar ik ben dus thuis gebleven. Veeel geslapen en even wakker geweest. Hoofdpijn is gebleven.
Ik ben het inmiddels gewend, vaak als er iets leuks of niet leuks op stapel staat, heb ik hoofdpijn. En kan ik niet gaan.

Ik zou er heel wat voor geven om dat voortaan te kunnen voorkomen.

Heb jij vaak hoofdpijn?

11 thoughts on “niet leuk

 1. Ik had er van de week behoorlijk veel last van. Ik gooide het eerst op info-avond stress, omdat het daarna ineens over was. Maar de volgende dag begon het weer. En vanochtend werd ik sniffend en snotterend wakker, dus het heeft ook mij te pakken.

 2. Ik heb echt nooit (even afkloppen) last van hoofdpijn.
  Zelfs niet die door te veel ‘sapjes’ veroorzaakte variant 😀

 3. Ik meestal alleen rond de bekende periode in de maand. Maar dan is het ook flinke hoofdpijn. Dan neem ik een Brufen 600 en duik mijn bed in, iets anders lukt toch niet.
  Vervelend Jolanda, het lijkt migraine wat je hebt. Ga er anders eens mee langs de huisarts want tegenwoordig heb je prima medicijnen daarvoor. Wie weet kun je dan zo’n aanval wel voorkomen?

 4. Hoi Jo,
  Tsja, hier kan ik over meepraten…
  Alleen heeft de arts bij mij migraine geconstateerd! Ik heb hier tegenwoordig goede medicijnen voor die me een hoop ellende besparen!! Volgens mij ben je hier al wel eens mee naar de huisarts geweest, toch? Geen migraine zeiden ze, toch? Net als mama…..
  Maar ja is ook moeilijk te constateren, aangezien je eigenlijk ook nog moet overgeven, willen ze er vanuit gaan dat je migraine hebt…… Beetje jammer, aangezien mama mijn medicijnen wel eens heeft geprobeerd en volgens mij (pin me er niet op vast) hielpen ze wel, heel apart, want ze zijn bedoeld voor migraine en niet voor hoofdpijn!!

 5. Ik heb gelukkig weinig last van hoofdpijn. Alleen tijdens een verkoudheid heb ik erg last van mijn hoofd.

 6. Bij mij gelukkig niet zo vaak, alleen als ik de weinig of te veel geslapen heb… of rond de bekende periode in de maand…

 7. Nee, eigenlijk nooit (maar inderdaad: afkloppen!), maar de laatste dagen toevallig WEL heeeeeel erg… Ontstoken ogen, alsof mijn oogbollen te groot zijn voor de kassen waar ze in zitten. Bonkerdebonkerdebonk… Maar ik weet dat ik hoofdpijntechnisch niet mag klagen. Sterkte, juf Jojo!

  P.S. Ben na laaaange tijd via-via weer eens op je log beland… Mooi geworden hier!

 8. Van harte beterschap, vervelend dat je niet meekon, maar er is niets vervelender als hoofdpijn/migraine
  ik heb er ook wel last van als het druk is of als je ergens naar toe moet en de hoofdpijn komt opzetten. Bij mij helpt Aspro bruis goed.

 9. Ik heb niet zo vaak hoofdpijn. Mijn vader wel. Hij heeft ELKE dag hoofdpijn en is al naar zoveel specialisten geweest. Ik weet hoe het kan zijn om iemand om je heen te hebben met altijd hevige hoofdpijn. De ene dag wat minder dan de andere dag maar het is er altijd. Paracetamol helpt bij hem ook niet meer omdat hij dat zovaak heeft geslikt. Vervelend voor je dat je je zo voelt. Wat staat er voor ‘spannends’ op het programma dat je er maar niet vanaf kunt komen? Beterschap!

 10. Ik heb de laatste tijd een stuk minder hoofdpijn en dat komt door twee dingen. Ik sliep altijd op drie kussens; beetje overdreven en daardoor had ik denk ik teveel spanning op mijn nek staan, wat doorstraalde naar mijn hoofd. En ik heb mijn kamer beter geventileerd. Nu staat er altijd, zelfs hartje winter, een raam open. Scheelt een stuk. Nu heb ik veel minder vaak hoofdpijn. Ik kan mijn hoofdpijn vaak voorspellen. Ik weet wat de uitlokkende factoren zijn en daar hou ik altijd rekening mee. Ik neem dus altijd een zonnebril mee en ik weet dat veel uitjes me hoofdpijn bezorgen, dus zorg ik als het even kan dat ik daar goed uitgerust aan begin.

 11. ‘k Herinner me dat je het vaker hebt, je hebt er in het verleden meer over gelogd. Akelig! En nee, ik heb het niet vaak, maar áls het dan eenmaal losbarst suddert het de héle dag door. Dan red ik het niet zonder paracetamol!
  Ik merk dat het bij mij beter is geworden nu ik veel wandel, buiten ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *