Najib Amhali

Iedereen die kaartjes heeft voor een ( maakt niet uit welke) voorstelling van Najib Amhali, mag blij zijn. Elke voorstelling is namelijk ontzettend uitverkocht en op de veilingsites gaan ze voor woekerprijzen over de toonbank.

Najib zelf is daar ook niet blij mee. Hij wil graag voor een groot publiek beschikbaar zijn en dat wordt zo wel erg lastig.

Sommige theaters doen het dus iets anders: online kaartjes verkopen, pas een paar weken voor de voorstelling zelf.

Ook ik doe vandaag een poging, maar ik weet eigenlijk al dat het hopeloos is. Om 10 uur zou de kaartverkoop beginnen, om 9:45 uur ging ik naar de site: ruim 1600 mensen voor me.
Nu ( 10:58 uur) zijn er nog 56 wachtenden voor me.


Ik gok dat de 500 kaarten al weg zijn.
Maar wie niet waagt, die niet wint, nietwaar?

Heb jij wel eens extra moeite gedaan om kaartjes voor iets te bemachtigen?

* Om 11:38 uur, toen ik al tijden op 51 wachtenden zat en maar even op “refresh” drukte:
snik ๐Ÿ™

12 thoughts on “Najib Amhali

 1. En…al gelukt?
  Nee ik heb nog nooit moeite gedaan voor kaartjes eigenlijk. Maar nu weet ik dus hoe dat eruit ziet via internet. ๐Ÿ™‚ Hopelijk kun je er wat bemachtigen.

 2. Balen hรจ! Ik heb wel eens moeite gedaan voor kaartjes voor een concert van de Stones, maar ook dat lukte helaas niet.
  Het plaatselijke theater heeft het dit jaar met de abonnementen verkoop ook zo gedaan. Vanaf 12 uur op de start dag van de abonnementen verkoop kon je op de site inloggen en je abonnement samenstellen. Je mocht ook zelf je zitplaatsen kiezen. Toen ik om 13.00 uur inlogde zag de situatie er hopeloos uit, 1600 (!) wachtenden voor mij. Maar toen ik het om 17.50 uur nog eens probeerde was ik zo aan de beurt, en kon ik toch nog de 4 van de 5 voorstellingen die we graag wilden zien boeken. En ook nog op goede zitplaatsen!

 3. Ik zit eerste rang…
  Voor de t.v.
  Oke, de sfeer is anders. Maar dit is ook goed. Met een heel stel gezellige avond tv beleven.

 4. Jeetje mina, wist niet dat hij zoooo populair was…. Ja zo is het gewoon niet leuk meer om kaarten te kopen nee… Misschien moet hij wat meer voorstellingen gaan geven, zodat er ook meer kaarten te koop zijn?!?

 5. Tjonge jonge, dan moet je echt mazzel hebben als je kaarten hebt kunnen bemachtigen. Ja die woekerprijzen vind ik echt niet leuk!

 6. Goh, dat klinkt bekend!
  Ik heb bij het open gaan van de online-theater-kassa alhier (Almere) van 12.00 tot 14.25 uur vol spanning achter mijn beeldscherm gezeten (was in juni) voor seizoen 2007-08.
  Al met al was er maar 1 voorstelling niet meer vrij en dat was niet eens voor mezelf!
  Heb je de play-list van Najib al uitgeplozen? Misschien nog ergens buiten de randstad een plekje vrij???

 7. Ik zou een relevante reactie plaatsen, maar ik zie hiernaast opeens je muzieksmaak staan…

  Daar zit heel leuk spul tussen ๐Ÿ˜€

 8. Yelena heeft een keer met succes volgehouden voor Rammstein… maar die kunnen ook wel wat minder fans hebben dan Najib Amhali, denk ik zo! (Hoewel, de Kuip was goed bezet.)

 9. Vervelend dat het niet gelukt is. Wij gaan wel ๐Ÿ™‚ (sorry, maar ik ben er zo blij mee!) Pas in maart, maar ik heb er zo’n zin in.
  Morgen gaan we naar de eerste van onze vijf voorstellingen in de schouwburg: Mayumana. (Acrobatiek, mime, dans, zang, humor en vooral veel percussie)

  Groetjes!

 10. Najib is al sinds hij begon een van mijn grote favorieten. Vooral het oudere spul (Kazachstaanse piloot, spaanse buurman) vind ik prachtig. Toch heb ik geen last van je kaartjesprobleem. Ik zie dit soort zaken liever thuis. Dan maak ik zelf uit wanneer ik lach en heb ik de koelkast dicht bij de hand. Op dit moment komt ie weer regelmatig voorbij op het Humor-kanaal.

 11. Ik heb er begin september ook erg veel moeite voor moeten doen.

  Een kwartier voor de kaart verkoop startte ging de site al plat maar gelukkig via een tip op hyves heb ik ze toch nog.

  Maar hoe graag ik ook wilde, ik zou nooit de zwarte markt spekken door heel veel geld voor zo’n kaartje te betalen.

  Gr. Saartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *