mijn eerste keer

Vandaag was de eerste keer dat ik in een Van Der Valk Restaurant ging eten.
We gingen naar restaurant Wieringermeer.

Robert had nogal wat vooroordelen over (die ik niet zal opnoemen) maar ik vond dat hij een “open mind” moest hebben. Als het zo druk was (we moesten wachten omdat het stampensvol was) dan was het eten vast erg lekker …..

Het eten was dus ook heerlijk, de prijzen in orde, het personeel vriendelijk. Vooral de appelcompote was om te smullen!

2 puntjes van kritiek:
* liever geen honden aan tafel en dat mocht wel.
* geen aparte rokersruimte en er werd echt flink gepaft.

Maar…….geen reden om niet nog eens te gaan.

Eet jij wel eens bij Van Der Valk?

10 thoughts on “mijn eerste keer

 1. Ja een paar keer gegeten…. Maar dat was wanneer we onderweg waren, zeg maar….we rijden er niet speciaal heen!!! Maar de keren dat ik er geweest was, smaakte het prima!! Puntje van kritiek vind ik; Het was 1 grote open ruimte, dat vind ik persoonlijk ongezellig….. Misschien valt daar wat aan te doen en dan gelijk het wel en niet roken aanpakken???

 2. @annet: wij waren ook onderweg hoor! Net bij opa en oma geweest en op weg naar huis….tijdens etenstijd en aangezien ik NIET WEER naar de Mac wilde, maar iets anders gezocht 🙂

 3. Wij hebben wel eens bij van der Valk gegeten met een familiediner. Ik vond het toen niet echt fantastisch. Als wij uit eten gaan zullen we dat dus niet bij van der Valk doen, maar onderweg even een snelle lunch, daar is van der Valk prima voor!

 4. Wij komen nog wel eens bij De Gouden Leeuw in Voorschoten. Prima zaak, lekker eten (al moet ik zeggen dat we er tot nu toe alleen voor de lunch zijn geweest maar van m’n moeder begreep ik dat het ’s avonds ook lekker is)

  Er zijn zoveel Van der Valken… de één is gezelliger/lekkerder dan de ander…

  Met m’n schoonfamilie zijn we jaren geleden ook wel eens bij een Van der Valk geweest. Was ook wel lekker. Al liet de bediening toen wel te wensen over…

 5. De v/d Valken schijnen idd erg te verschillen. Zelf heb ik er moeten eten wat een onderdeel vormde van bijvoorbeel een seminar. Dat was meestal in de vreetschuur van Akersloot. Op alle punten vond ik die waardeloos. Veel rommel op de vloer, smakeloos eten en koud omdat er een serveertekort was. Eindoordeel een vette 3. Het ‘renstaurant’ bij Prinsenbeek vond ik ook geen succes.

  Ik zit bijna nooit in een auto (ca 50km/jaar) en kom daardoor niet plotseling in een v/d Valk. Meestal fiets ik midden door centra en ook met de trein wil ik nog wel eens eten midden in een centrum. Voor het geld hoeft het ook niet. Als je het voorgerecht schrapt is de maaltijd een stuk goedkoper en heb ik doorgaans nog ruim voldoende.

  Aan de andere kant is mijn ervaring met v/d Valk gedateerd omdat ik niet meer van die seminars heb en ik v/d Valk de laatste jaren gemeden heb. Het zpu dus best kunnen dat het hier en daar verbeterd is.

 6. Ik heb er nog nooit gegeten. Gisteren hebben wij bij de Griek gegeten. Heerlijk was dat. Lekkere inktvisringen vooraf en lekkere spare-ribs (daar ben ik dol op!). Ik zou zelf ook niet zo snel bij v.d. Valk eten. Waarom gingen jullie daar eten? Omdat je dat gewoon eens uit wilde proberen?

 7. Ha, ik had dezelfde vooroordelen (denk ik), maar nadat ik er vorig jaar een keer heb gegeten: prima.
  Het eten was goed, de prijzen ook en het was redelijk kindvriendelijk. Ik was trouwens in Rotterdam Hillergersberg geweest.

 8. Ik heb er nooit bewust gegeten, maar vroeger gingen we vaak met de caravan op vakantie en dan aten we onderweg vaak in een restaurant, dus het zou best kunnen dat ik er ooit wel onbewust ben geweest.

 9. Toen er nog 1 bij ons in de stad ging, kwamen we er regelmatig, maar sinds die weg is bijna nooit meer.

  Waar wij heen gingen was altijd perfect in orde, heerlijk eten en prima prijzen.

 10. Nou, ik geloof niet dat ik er ooit was… Ik weet ze ook niet te vinden hier (in dat kale, achtergebleven Noorden 😉 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *