LEGO monster game

In hebben we voor de kinderen die hier regelmatig komen, souvenirs gekocht.legomonsters

1 daarvan was een LEGO spel.

Nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar houd het in de gaten: het zijn allemaal leuke spellen! Ik weet het nu uit ervaring 🙂

Het spel:
Je moet als het ware 4 op een rij spelen. Maar een gooit roet in het eten om dat voor elkaar te krijgen en de skeletpoppetjes zijn als joker inzetbaar. De dobbelsteen is op vele manieren samen te stellen (die zegt waar je je poppetje mag zetten, of de spin wat moet doen of dat je iemand dwars mag gaan zitten of een joker mag plaatsen) en de regels zijn naar eigen inzicht aan te passen.
De pionnen zijn weerwolven, halloweenpompoenen, dracula’s en duivels en het speelt zich op een af.

Neem jij souvenirs mee als je op vakantie bent geweest?
(een deel van de souvenirs waren wel echt aandenkens aan Zwitserland hoor: koeienbellen, rode vlaggen met witte kruisen, edelweiss, Zwitserse chocolade enzovoort)

3 thoughts on “LEGO monster game

  1. Voor anderen neem ik vaak eetbare cadeautjes mee. Dat vind ik leuker dan van die snuisterijen die al gauw in de weg staan. Voor mezelf neem ik bijna altijd een kettinkje mee. Niemand ziet dat het een souvenir is, maar voor mij is het dan verbonden met die vakantie.

  2. Wij nemen altijd allerhande dingetjes mee vanaf de vakantie.
    Die spelletjes houd ik in de gaten! Hoop dat ze ook in NL komen!

  3. Van ons laatste bezoek aan Oostenrijk hebben we hier nog 2 pluchen, jodelende marmotten (één komt zelfs uit C&A in Wenen, stel je voor). Ze jodelen verschillend, dus als we een uitbundige bui hebben laten we ze vrolijk tegen elkaar aanzingen.
    Verder komen er altijd vooral eetbare producten mee (wijn, jam, pommeau de Normandie, chocola, koekjes) en die raken gelukkig op, zodat we een goede reden hebben om wéér op vakantie te gaan! En heel soms plantjes uit buitenlandse kwekerijen, roestig ijzerwerk, tegeltjes en leuke stenen. En.. ja, van alles dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *