internet, Amarins en Berber

Al een paar dagen heb ik problemen met mijn netwerk. Het is erg onstabiel en internetten lukte gisteren maar 10 minuten en voor de rest: hopeloos.amarins en berber
Hopelijk is het maar tijdelijk ( dus: nu voorbij aub)

Vandaag heb ik ook nog iets bijzonders gedaan: Op kraamvisite geweest bij Amarins en Berber.

Amarins en ik hebben bij elkaar in de klas gezeten in 4, 5 en 6 VWO (volgens mij) en we hebben samen op fitness gezeten.

Al die jaren hebben we alleen via de pc contact gehad ( mijn eerste logje in 2004 ging oa ook over haar ) en ook nog niet eens echt intensief ofzo. En toch heb ik het gedurfd om langs te gaan ( voor mij een hele stap).

Ik had het verwacht zoals het was. Van mijn kant af een beetje ongemakkelijk maar ik moet altijd erg wennen. Ik heb haar ook uitgenodigd eens bij mij langs te komen. Helemaal blij ging ik weer naar huis.

Heb jij nog contact met klasgenoten van de middelbare school?

5 thoughts on “internet, Amarins en Berber

  1. wat leuk zeg!!!

    ik ben sinds kort weer met een paar klasgenoten van de basisschool in contact vanwege een te organiseren reunie (volgend jaar 10 jaar geleden dat we de basisschool verleten). best wel leuk om bij te kletsen!

  2. Ik heb geen contact meer met mensen van de middelbare school. Dat komt ook mede omdat ik verhuisd ben. Wel heb ik 3 jaar geleden een re√ľnie gehad en toen heb ik ze weer gezien. Dat was echt ontzettend leuk!

  3. Met ons clubje meiden van de middelbare school heb ik niet vaak contact, maar als we contact hebben is het wel altijd leuk. Ik denk dat we elkaar zo’n twee keer per jaar zien en af en toe mailen we. Ik heb wel weer heel veel contact met een vriendin die ik al sinds mijn derde ken. Zij woont nu ook weer in ons dorp en we gaan twee keer per week samen sporten.

  4. Wat goed dat je dat hebt gedaan zeg! Ik heb sinds kort ook weer contact met vriendinnen van de middelbare school en het is/was nog net zoals vroeger…lachen, gieren en brullen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *