5 thoughts on “Hoop

  1. Ik ken bovenstaand plaatje met de tekst “PATTERN BREAKER!” of zo iets… 🙂

  2. Ik heb er wel een mening over. Mij maakt de kleur niet zoveel uit. Ik ben al lang blij dat het geen Republikein is, wat me gezonder lijkt voor de wereld en de USA.

    Overigens is Obama -net als zijn voorgangers- ook import. het gaat nog wel 1700 presidenten duren eer er een indiaan als president word gekozen.

  3. Zijn kleur zegt me helemaal niks. Een vriendin van mij zei dat ze zó blij was dat nu eens een zwarte man president zou worden. Ze zei er achteraan: eigenlijk zou het ook nog een vrouw moeten zijn. Ik merkte toen op dat ik haar beredenering eigenlijk een omgekeerde vorm van racisme vind en daar had ze eigenlijk geen antwoord op. Om op haar manier door te ratelen: eigenlijk zou die zwarte vrouw rood haar moeten hebben, scheel moeten kijken, X benen hebben, incontinent moeten zijn, dyslectisch moeten zijn, en een mank been moeten hebben :-S :-).

  4. Ik heb veel mensen gesproken die idd hoopte dat hij niet werd vermoord. En het is gewoon realiteit, hij is anders maar ik geloof dat America nu ook anders wordt… langzaam dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *