happy-go-lucky

Ik ben geen vrolijk typje.
Als ik ergens binnen kom, komen er geen glimlachen tevoorschijn en wordt niet iedereens humeur een stukje beter.
Wel heb ik die vrolijke, extraverte mensen(de zogenaamde “gangmakers”) om me heen nodig. Die laden mij op, maken het vrolijke in mij wakker en daardoor voel ik me een leuker mens.

Gisteravond ben ik naar de Happy-go-lucky geweest. Geintrigeerd heb ik zitten kijken naar iemand die ALTIJD vrolijk is, heel veel lacht en overal een grapje van maakt. Knap vind ik dat. Ze heeft ook een prijs gekregen voor haar rol, dus er waren er meer die het knap vonden. bekijk de trailer maar even.

De film gaat over een 30-jarige juf die in Londen woont met een vriendin en die geniet van het leven.. Serieuze zaken komen zeker ook aan de orde, maar op zo’n bijzondere manier in de film geweven…..echt een aanrader hoor!

Ben jij een vrolijk typje?

1 thought on “happy-go-lucky

  1. Ik heb hem een tijdje geleden ook gezien in het filmhuis hier; leuke film. Ik vond vooral die rij-instructeur echt indrukwekkend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *