een 2e auto

1,2 per huishouden, is het gemiddelde in Nederland.
Vanaf vandaag zitten Ro en ik boven dit gemiddelde.
Ik vond 2 auto’s altijd , overdreven, slecht voor het milieu en erg storend bij ons in de straat.
En nu doe ik er aan mee.
We hebben een oud barrel uit ’99 gekocht met al 3 ton op de teller. Maar het is een diesel en Ro gaat er vanaf morgen dagelijks mee naar zijn werk (200 km per dag).
Hij heeft uitgerekend dat dit goedkoper is dan met onze Ibiza en zo blijft onze Ibiza wat langer goed.

Vandaag opgehaald en meteen gepoetst:

samantha op dak focus
Zit jij onder, op of boven het gemiddeld aantal auto’s per gezin?

6 thoughts on “een 2e auto

  1. Op dit moment hebben we 1 auto, maar het zou goed kunnen dat ik ooit via mijn werk een leaseauto kan krijgen (omdat ik naar klanten moet) en dan hebben we er echt twee nodig. mijn vriend doet namelijk hetzelfde werk en ook hij moet naar klanten hahaha

  2. Nee, wij zitten onder het gemiddelde. Wij hebben 1 (lease) auto, ik ga met het OV naar mijn werk. Ik zou ook geen twee auto’s voor de deur willen, vind ik persoonlijk te duur.

  3. Wij zitten op 2 auto’s voor 2 mensen… De verhouding wordt iets gunstiger nu ons dochtertje haar rijbewijs heeft gehaald: 2 auto’s met 3 mensen. Maar het zijn wel oude, hoor, 10 en 8 jaar. En gek genoeg ga ik ook met het OV naar mijn werk… het zal dus wel een auto-tic zijn.

  4. Ik zit al een halve eeuw op 0 auto’s en ik denk niet dat dat gaat veranderen. Gevolg is dat ik 20 jaar eerder kon stoppen met werken. Ik rij trouwens ook weinig mee. Meestal loop ik daar bronchitis door op. In de trein (die ik zelden voor lange afstanden gebruik) en op de fiets heb ik daar geen last van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *