@boekenlijst

Elke keer als ik een boek lees, geef ik dat op bij deze site (daar of via Twitter).
Nu heb ik dat zo vaak gedaan dat ik op nummer 20 sta in de top 250 lezers daar.bookstack_bigger.gif

Best goed, vind ik.

En stoppen met doe ik niet, dus wie weet kan ik nog een beetje hoger komen 🙂

Houd jij bij wat of hoevel je leest?
Ik wel, ik doe mee aan een boekenchallenge

5 thoughts on “@boekenlijst

  1. Wow, dat ben je best goed bezig! via mijn oude twitteraccount heb ik het via die site ook bijgehouden, maar sinds ik mijn nieuwe account gebruik ben ik daarmee gestopt.
    Ik lees voor mijn day zero project 26 boeken waarvan de beginletters a t/m z moet bevatten (zit inmiddels op 14 boeken)
    Succes met je boekenchallenge (Y)

  2. Zo, goed bezig en wat een leuk project! Ik heb “Extremely Loud & Incredibly Close” ook gelezen en heb net het nieuwe boek van Nico Dijkshoorn uit, ben nu bezig in “Titaantjes waren we”, ook echt een aanrader. Koop je de boeken of leen je ze? Heb je ook het boekenweekgeschenk al gekregen/gelezen?

  3. Ik lees heel veel, maar houd het nergens bij. Ik zou ook wel hoog eindigen denk ik, als je tenminste alles mee mag tellen wat je leest? Ik heb namelijk tijden dat ik thrillers lees, andere weken ben ik aan de kinderboeken of aan de romannetjes etc.

  4. Nee, want ik vind een boek lezen (net als een film kijken) geen verdienste. En om bij te houden hoeveel kranten ik lees is me gewoon teveel werk. 🙂

  5. Xiwel heeft wel gelijk dat het geen verdienste is om een boek te lezen, of een film te kijken. De verdienste voor mij is de discipline om het trouw bij te houden. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *