balkon met grind

grind Toen we ons huisje kochten jaren geleden, waren we erg blij met het . Het had een omheining, teakhouten vlonders en zag er goed uit.
Nu, jaren later, was het niet echt fraai meer.
Meteen ook een goede gelegenheid om het eens schoon te spoelen, aangezien er steeds meer onkruid kwam.

Poeh, heb ik me daarin vergist zeg!
Er lag niet alleen veel meer grind dan ik dacht, het schoonspoelen had ik ook onderschat.

Iedereen die langs ons huis kwam (de hoort bij ons huis en ruim de helft van de straat moet door onze poort om bij hun eigen achtertuin te komen) mopperde over al het water en modder in de poort. Bovendien is modder van een balkon spoelen, waarbij het putje toch echt hoger ligt dan de rest, niet echt handig te noemen.balkonvloer

Toen we genoegen hadden genomen met het resultaat van onze en de nieuwe vlonders gingen leggen, bleken de vlonders erg wiebelig en een stevige, stabiele, effen ondergond nodig te hebben. BAAL BAAL en nog eens BAAL!

Maar ik zet door; de vlonders moeten maar wennen (zeebenen kweken kan geen kwaad als je in IJmuiden woont) want de oude liggen al bij de ReinUnie.

4 thoughts on “balkon met grind

  1. Oh help wat een klus zeg. Echt zoiets waarvan je spijt hebt, dat je het hebt opengetrokken. Maar wel fijn als het weer opgeknapt is. Nu nog de vlonders opvoeden!

  2. Het is gewoon zo onwijs mooie balkon geworden (afwachten wanneer ze er op gaan zitten hahah)

  3. Grind geeft echt zo een relaxende sfeer vind ik, maar wel een hele klus om het te onderhouden inderdaad! Zelf heb ik momenteel rubberen tegels op mijn balkon (van WB products), dit bevalt goed. Rubberen tegels zijn lekker makkelijk te onderhouden en veilig voor de kinderen.

  4. Wat een frustratie, ik had al dat grind allang weggekapt 🙂 Wij hebben momenteel ook mooie rubberen tegels liggen die ik zo kan vervangen in verschillende kleuren, wat een uitkomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *