bakkenleed

Op Facebook heb ik een paar dagen geleden een foto geplaatst, die voornamelijk vraagtekens opriep, samen met mijn opmerking “Zo jammer…“. Uitleg is nodig:

De in de straat, moeten allemaal voor MIJN (ook van Ro uiteraard, maar dit is mijn log en daar ben ik belangrijker )  huis staan, omdat voor mijn huis allemaal vakken zijn gemaakt. Terwijl aan de andere kant van de straat geen voordeuren en ramen zitten, alleen schuurdeuren van garages (waar geen auto in kan). Ze daar zetten zou veel minder overlast zorgen. Maarja de groene vakken zitten dus voor mijn huis. Oja ik heb geen voortuin, dus als de vuilnismannen de bakken op de stoep zetten, staan ze bijna tegen mijn huis aan. Niet fijn.

Een tijd geleden heb ik de gemeente geschreven om te vragen dit te veranderen. Er zijn 3 plekken met vakken in de straat, waarvan nu 2 van de 3 niet direct voor iemands huis staan. Als de vuilniswagen van de andere kant de straat in zouden komen rijden, zou dat 3 van de 3 zijn: beter dus.
Aangezien ze de straat opnieuw gingen betegelen, hoopte ik dat ze naar mijn brief geluisterd hadden.

Tijdens het sloegen ze de groene vakken over, dus ik vroeg de bouwvakkers of ze weg bleven (zelf weten waar je de container zet) of dat ze het vergeten waren.
Ze waren het vergeten en vroegen mij waar ze oorspronkelijk zaten. Ik zei toen dat op 2 plekken vakken waren: de plek voor mijn huis was ik plots vergeten….
Toen was het wachten op de groene vakken: zouden ze ergens navragen waar ze precies moesten komen of zouden ze mij geloven???
Daarom “Zo jammer…“.

Waar moet jij de container zetten?
is dat wel eens veranderd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *