auto kapot

Nee, niet de Ibiza hoor, maar Ro’s barrel: de uit ’99.
Laatst was de waterpomp al kaduuk, nu brandt de zekering van de steeds door. Tja en in zomerse tijden als deze, is een ruitenwisser best hard nodig.
Hij had de ruitenwissers 2 weken geleden al vervangen omdat ze het niet goed meer deden, maar de oude lagen nog achterin.ro de auto aan het repareren

Picture this (waargebeurd): Ro achter het stuur, op de , met kapotte ruitenwissers. Het raam raakt vol water … Ro draait zijn raampje open, pakt de “versleten” ruitenwisser die nog in de lag en haalt zo handmatig en rijdend het water van zijn raam. Daarna raampje weer dicht en verder rijden. En dit dan meerdere keren tot hij thuis is ( ritje Papendrecht – Velsen is niet niks)
Ik wou dat ik er bij was en een foto had gemaakt!

Jij wel eens gereden terwijl het eigenlijk niet meer kon?

2 thoughts on “auto kapot

  1. Lang geleden (begin 90’s) al op de heenweg naar vakantie in Frankrijk een ruitenwisser helemaal kwijtgeraakt, door een versleten asje… Het toen een paar weken zonder gedaan (ga maar eens in Frankrijk zoeken naar een ruitenwisserasje voor een heel oude Saab). Gelukkig was het de rechter. En natuurlijk regende het. Goed voor de familieverhalen, tegenwoordig heet zoiets ‘epic’.

  2. Ik heb wel eens 250km gereden met weer waarbij er sneeuw/zout/modder/ijs rotzooi op de weg lag en mijn ruitenwisservloeistofpomp de geest gegeven had.
    Ik heb een paar keer moeten bumperkleven bij een vrachtwagen om genoeg water op de ramen te krijgen om de wissers hun werk te laten doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *