1000 x Foursquare

1000x foursquare22 juli 2011 ben ik begonnen met Foursquare.
Gisteren, 16 juni logde ik voor de 1000e keer in.

Wat is ?
Foursquare is een, op locatie gebaseerd, sociaal spel. Als je gebruik maakt van Foursquare heb je de mogelijkheid om overal in te checken. Via GPS op je telefoon ziet Foursquare waar je bent en welke locaties er in de buurt zijn. Als je vaak genoeg incheckt (vaker als iemand anders) wordt je de van die plek. Daarnaast kunnen er tips toegevoegd worden bij een locatie, vooral handig bij restaurants of tijdens een stedentrip.
Daarnaast verzamel je punten bij het inchecken en verdien je badges. Deze punten en badges kan je weer vergelijken met je vrienden zodat het een soort wedstrijdje (spelelement) wordt tussen jou en je vrienden.
meer info? klik hier.

Ik ben op dit moment op 23 locaties de burgemeester ( bij mij op het werk, thuis, het strand, de Popshop, Flinty’s, de Mc Donalds enzovoort)
Ik heb 27 badges verdiend (oa jetsetter, trainspotter, overshare, fixer upper, bender en mall rat) en ik heb 28 tips achtergelaten.

Zit jij al op Foursquare?

2 thoughts on “1000 x Foursquare

  1. Nee, ik zie de lol er niet zo van. Ik zie op Facebook wel allerlei meldingen langskomen van Foursquare: huppeldepup is nu mayor van de bushalte aan de dorpslaan. Tja, lekker belangrijk? Maar leuk voor de mensen die er wel plezier aan beleven. Ik schakel de meldingen wel uit op Facebook! 😉

  2. Ik heb het een tijdje gedaan en het spel-element ging me vervelen. Ook het idee dat iedereen wist waar ik was gaf me een beetje de kriebels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *