ZOOM experience

Ro is de fotograaf van ons tweeën. Hij heeft een grote camera, 2 lenzen en meerdere fototassen.
Ik heb een compactcameraatje en durf vaak niet eens foto’s te maken als er mensen bij zijn.

Ro is gespecialiseerd in vliegtuigen, techniek en architectuur.
Ik in niks. Tja, kiekjes maken.
Dus hobbelde ik er vandaag maar wat achteraan…amper het lef hebbend om mijn camera tevoorschijn te halen ( viel een beetje boel in het niet naast alle camera’s en mensen die er rond liepen.)

Waar ik slecht tegen kan: auto’s of andere “stoere” dingen met een camerageil (bijna) bloot wijf ernaast. En raad maar: die zoom experiencewaren er volop. Op de skatebaan na trokken die ook nog de meeste aandacht.
Kijk maar naar deze foto.

Waar maak jij graag foto’s van?

5 thoughts on “ZOOM experience

  1. Oeps… Daar ga ik morgen heen… Met m’n groot uitgevallen compact camera, maar niets voorstellend natuurlijk bij al die spiegelreflexdingen… Heb er ineens een stuk minder zin in…

  2. Ik ben bij ons de fotograaf. Ik heb een digitale spiegelreflex camera met grote lens erop (28-300). Ik vind het heel leuk om natuur te fotograferen en ook gezichten van mensen. Maar ook mijn neefje en nichtje. Met de grote lens hoef je helemaal niet dichtbij te komen, en maak je soms de mooiste kiekjes! Ik vind het echt een hele leuke hobby!

  3. Momenteel maken wij veel foto’s van de bouw van ons huis. Leuk om te volgen. Ook maak ik mega veel foto’s op vakantie! Ik ben dol op foto’s 🙂

  4. Ik maak wel veel foto’s, met een prima camera. Ik maak in de vakantie heel veel foto’s, ook op school tijdens een project e.d.

  5. Ik maak niet zoveel foto’s.
    De meeste foto’s die ik maak, zijn ter illustratie van een logje van mij 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *