Zo blij!

Vandaag ging ik met Ramona op bij en Viev en hun kersverse kindje (foto’s hier)

Ik had veel aandacht en energie in de gestoken en de reacties waren zo boven verwachting leuk, dat ik helemaal blij werd.
Ook had ik voor cadeautjes ( die was zaterdag jarig) en ook die had ik deels zelf gemaakt en ook daar was de reactie boven verwachting positief.

Wat kan een mens toch gelukkig worden van cadeautjes geven 🙂
Maak jij wel eens een cadeautje (deels) zelf?

PS: met kindje alles goed, vandaag mocht hij voor het eerst naar buiten en morgen komt Martijn even op de zaak met de kleine 🙂

4 thoughts on “Zo blij!

  1. Nee, ik maak maar zelden zelf een cadeautje. Maar ik kan wel druk zijn met het uitzoeken van kleine verrassingen voor vriendinnen, en dat is zo leuk! De dankbaarheid als ze dan hun verrassing krijgen, geven is soms echt leuker dan krijgen!!

  2. Ik heb een periode lang een Catanverslaving gehad. Ik was een keer ergens aan het spelen waar een vierjarige rondliep, die steeds alle tegels, straatjes, dorpjes en stadjes omstootte. Toen bedacht ik dat het handig was om een houten bord te maken, zodat alles vast tegen mekaar aan zou zitten. Ik heb het niet zelf gemaakt, mijn vader heeft het uitgewerkt, maar ik heb zeker drie borden weggegeven, omdat mensen helemaal enthousiast erover waren.

  3. wat een schatje 🙂
    zeg
    echt een lieverd
    xxx richella

  4. Ik maak vaak foto – cadeautjes voor anderen.

    Erg leuk om te doen, en super persoonlijk!

    Leuk ventje, die Lucas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *