zelfscannen supermarkt

Deze week hebben Ro en ik voor het eerst een “” gebruikt in de .
De bewuste supermarkt heeft het al een paar jaar, maar volgens mij moest je je er eerst voor aanmelden ofzo en nu niet meer: gewoon je bonuspas scannen en gaan met die banaan. (klik voor instructie)

Ik ben van plan het vaker te gaan doen. Wel merkte ik dat je erg snel vergeet een artikel te scannen en dat we een aantal keren de scanner controleerden om te kijken of een artikel wel of niet al gescand was.
Oja en de volgende keer pakken we de meteen in…

Gebruik jij wel eens een zelfscanner?

5 thoughts on “zelfscannen supermarkt

  1. De zelfscanners zijn een paar weken geleden geintroduceerd bij het XL filiaal in Tilburg en sindsdien ben ik overgestapt! Wat een handig ding zeg.. je bent veel sneller klaar. Ik voel me bij het inpakken van de boodschappen altijd zo opgejaagd (bij een gewone kassa dus) en dat heb je met zo’n zelfscanner dus niet. Love it!

  2. Ik gebruik hem bijna altijd, alleen niet bij de blauwe supermarkt, maar bij de rode. Het scannen kon altijd al met je bonuspas.

    Ideaal en gelijk scannen als je het artikel pakt en in je tas doen.

  3. Kort geleden voor het eerst gedaan, met zo ongeveer dezelfde ervaringen! Wij vonden het wel handig, als je even went aan de werkwijze. Bij ons de buurt is zelfscannen nog niet mogelijk, maar dat komt wel als de noodwinkel wordt vervangen door een nieuw filiaal van de ‘blauwe’ supermarkt.

  4. Bij de kleinere supermarkten waar ik kom zijn ze er nog niet. Waarschijnlijk wel bij een grotere supermarkt aan de zuidkant van de stad. Maar die duurdere winkel is me sowiso te onpersoonlijk en te ver. Als ik daar de pubers achter de kassa (ze letten er op de kleintjes, die niet teveel mogen kosten) zie, dan zou ik ook kiezen voor een zelfscanding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *