with heart

In mijn werk heb ik dagelijks te maken met honderden webshops. Webshops willen namelijk graag iDEAL gebruiken als betaalmiddel voor hun klanten en Mollie kan dat regelen.

afbeeldingen with heart

Dit weekend was ik op verjaardagsvisite en daar waren de eigenaars van www.withheart.nl, een superleuke met allerlei interieurspulletjes en zelfgemaakte houten meubeltjes.
Ze hebben nog geen iDEAL, maar wie weet verandert dat gauw 😉

Ken jij mensen met een eigen webwinkel?
Bieden die iDEAL aan als betaalmiddel?

4 thoughts on “with heart

 1. Vraag 1. Nee.
  Vraag 2: Geen idee.

  Ik heb een volledig winkelgebied (1000 zaken) naast m’n deur. Varierend van een grote V&D tot kleine met Afghaanse kunst of alleen bezems. Het voordeel is dat ik alles goed kan vasthouden en bekijken. De prijzen zijn duidelijk niet hoger dan op het internet. Laatst nog een USB-toetsenbord die hier bij de plaatselijke Dynabyte goedkoper was dan op het internet en dan ook nog eens geen bezorgkosten.

  Voor 2de hands loop ik een paar meter verder naar 2 grote kringloopwinkels. Ook leuk om te bezoeken.

  Ik kan me voorstellen dat mensen in een kleiner dorp met minder aanbod meer gebruik maken van webwinkels. In mijn geval is dat dom. Hen enige dat ik er mee bereik is dat die leuke kleine winkeltjes niet meer rond kunnen komen en hier uit de stad verdwijnen.

 2. Ik heb een vriendin met een webwinkel, maar zij gebruikt geen iDEAL. Zelf vind ik het heel handig als ik met iDEAL kan betalen. Ik koop ook regelmatig op internet, maar alleen als ik per acceptgiro of met iDEAL kan betalen.

 3. Ik overweeg zelf nog steeds het opzetten van een webwinkel. Ik heb inmiddels echt te veel sieraden gemaakt om zelf te kunnen dragen (en mijn omgeving is inmiddels ook royaal voorzien).
  Mijn doel is dan niet om er van te kunnen leven, maar om mijn hobby te kunnen blijven uit oefenen.
  Of ik Ideal zou gaan aanbieden weet ik niet. Ik zou me in de voor een nadelen moeten verdiepen.
  Als klant gebruik ik zelf liever PayPal dan IDeal.

  Even off-topic (sorry daarvoor).
  Je staat al een tijdje bij mijn links. Nu ben ik bezig om (een deel van) die links om te zetten naar plaatjes (zie: http://www.justadropofwater.nl/links ). Zou jij het leuk vinden om jouw link ook als plaatje terug te zien? En met welk plaatje dan?
  Ik hoor graag van je.

  Groet,
  Ukkie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *