Wild Power

Vond ik dat ik in december naar mijn allereerste concert was gegaan (Krezip), eigenlijk was mijn 1e concert van , in 1992.

Een regionaal top-40 bandje dat zelf een cd had gemaakt en die, tijdens de stadsfeesten, introduceerde. Bij het optreden kreeg je de cd erbij (entreeprijs was 15 gulden).wild power muziek

Na al die jaren kan ik alle liedjes nog blindelings meezingen… maar wat er van Wild Power geworden is??? Geen idee 😉
Klik op het hoesje voor het 1e nummer van de cd: “I’m going down”.

Kan jij liedjes meezingen die niemand anders kent?

12 thoughts on “Wild Power

 1. Ja het deuntje van Vrouwtje Theelepel, ken je dat nog?

 2. Olga, I cannot van The Toy Dolls.
  Ik ben dan niet de enige die het kent, maar samen met een paar vrienden waar ik altijd mee op stap ging, zongen wij dat altijd uit volle borst onderweg naar huis.

  @Kimske: Mis, ik ken het nummer ook wel 😉

 3. Hoi Jolanda,
  Ik ben zeer vereerd dat jij je jou eerste concert herinnert. Wild Power heeft zo’n 10 jaar bestaan. 8 singles en 2 cd’s gemaakt. Johan zit in de computers, Roelof heeft een boekingsbureau, Johan Gerard is bakker en ik speel nog steeds, in de band D-A-A-N (liedje Hé Hallo) en in de Boys Named Sue te Amsterdam. Groeten, Bokke.

 4. He Bokke

  Ik ben destijds een paar keer bij een concert van jullie geweest en heb nog een paar singeltjes van Wild power. Mijn Nichtje Linda had destijds verkering met 1 van jullie gehad. Volgens mij met Johan. De singeltjes die ik van Wild power heb, vind ik nog steeds leuk om te horen. Ik vroeg me af, of de CD nog ergens te verkrijgen is? Leuk zo’n jeugd sentiment.

  Groetjes Esther

 5. Hoi Esther, beetje laat dus sorry maar er zijn nog cd´s bij zalen Schaaf in leeuwarden te krijgen heb ik begrepen van iemand die toen fan was. Ik heb er zelf nog maar één en die bweaar ik liever nog even. Linda en haar zusje ken ik nog wel en ik was zelf ooit fan van een Esther uit Gorredijk, haha. Groeten, Bokke.

 6. heb hier nog cd
  wild power – normaal megamix

  degene die mij een krat baron pils brengt mag hem hebben

  mail maar

  btw, ik woon in friesland

 7. Wat ontzettend leuk die jeugd sentiment.
  Ik weet dat ik nog een oogje had op de blonde (sorry ik weet de naam niet meer)
  En ik vergeet nooit meer dat ik hem toen eens tegen kwam bij het uitzendbureau en dat ik voor het uitzendbureau nog met hem staan praten en een zoen van hem kreeg.
  Ik was de wereld te rijk haha;)

 8. en natuurlijk heb ik de cd’s ook nog steeds in mijn bezit

 9. Wildpower, mens da’s al weer lang geleden. Was samen met Sjuk(Stonewall Sound Dokkum)veel met de band op pad. Was mooie tijd. Ben nog in bezit van 3 singles:I’m going down,Fox on the run,You’re my best friend, vinyl wel te verstaan maar z.g.a.n. nieuwe exemplaren + CD heb ik ook nog, hun eerste geloof ik. Ja dat heb je er van als je via Google op zoek bent naar hoe zat dat ook al weer met Wildpower. Nostalgie mensen maar nog maar net geleden. Groeten uit Lelystad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *