walk-in-closet

De is af!!!!
Ik weet alleen niet wat ik het moet noemen. Ik hou er niet van om puur Engelse woorden te gebruiken als er ook goede Nederlandse woorden voor zijn.
Maar ? ? Die passen toch ook niet helemaal, gevoelsmatig.

collage walk-in-closet

Superblij ben ik er mee.
Morgen inrichten 🙂

Heb jij een kamer voor je kleren?

(collage gemaakt op www.fotor.com)

1 thought on “walk-in-closet

  1. Vanuit onze slaapkamer is er een doorsteek gemaakt naar de zolder boven de schuur. Hier staat een enorme kledingkast, hangt een grote spiegel, staat een ladenkast met mijn sjaals, hangen mijn kettingen etc. Ik heb ook lang gedacht over hoe ik het moest noemen maar ik noem het de ‘kleedkamer’. Dit dekt voor mij het meest de lading.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *