v.v. Ludiek

Al heel wat uren heb ik achter de pc gezeten…om Joomla te leren kennen.
Ik weet nog lang niet alles, maar de site voor mijn volleybalvereniging begint al aardig vorm te krijgen. De inhoud  screenshot Ludiek sitemoet nog toegevoegd worden, de lay-out is klaar.

Wat een werk!
Maar het geeft ook een lekker gevoel hoor!

Hoe vind je het worden?

10 thoughts on “v.v. Ludiek

 1. Hoi Jolanda,

  Ziet er mooi uit hoor, zal vast een boel tijd in gaan zitten.. Een puntje van ‘kritiek’: in het hoofdmenu staan alle kopjes met hoofdletter, maar het woord foto’s niet.. ik denk ik meld het even 😉

  Groetjes!

 2. Dat ziet er goed uit zeg !! Ik probeer ook te stoeien met Joomla, maar tot op heden nog weinig succes. Ik moet er eens goed voor gaan zitten denk ik.

 3. Joomla ken ik niet echt, ik heb er alleen van gehoord. Het ziet er inderdaad mooi uit. Omdat het een screenprint is kan ik niet zien hoe het werkt. Zoals het er uit ziet zou het me wel lukken om zoiets in html met annimatie gifjes en hooguit wat Javascript te maken. Zelf ben ik bang dat Joomla vast wat verder gaat met bijvoorbeeld Flash. Een site (alephtekst.nl) van een voormalig web-logster lijkt op die manier gemaakt te zijn. Nou is die site door een professioneel websitebedrijf 2 jaar terug gemaakt en is er sinds die tijd niets meer aan gebeurd. Ik vind dat erg jammer omdat Polderzilver hele leuke logjes maakte. Ik vraag me dan ook af of een websitebouwer zich druk maakt om het vervolg van een site. Sites die niet veranderen worden na een tijdje niet meer bezocht en verdwijnen als een visitekaartje onderin de krantenbak. Kunnen de Volleyballers later eenvoudig zelf iets toevoegen, of is dat voorbehouden aan de bouwer (v/m) die geen tijd vrij kan maken?

 4. @Xiwel:

  Het doel van de site is naamsbekendheid en leden werven.
  Nu is er 1 grote volleybalvereniging in IJmuiden die veel dingen in de krant zet en erg veel leden heeft.
  Wij worden vaak overgslagen met evenmenten of scties voor sportverenigingen. De site moet helpen dat we echt wat lijken.
  Dingen toevoegen enzo zal niet vaak nodig zijn.

  Aangezien ik zelf ook bij de ver. hoor, zal ik natuurlijk de site blijven onderhouden….

 5. Ik had niet goed opgelet, maar je volgende logje maakt goed duidelijk dat je volleyballt. 😉

  Mijn ervaring is dat sites waar wat nieuws op komt, wat uitslagen en af en toe een leuk verslag, veel beter bezocht worden en daardoor hoger in Google scoren. Daarom scoren bijvoorbeeld web-logs hoog en statische sites van grote bedrijven (tot hun leedwezen) niet.

  Zelf merk ik snel het verschil als ik een tijdje geen berichten plaats op de site van de regionale Fietsersbond. Helaas ben ik daar de enige plaatser en na enkele jaren begint dat te vervelen.

 6. Heb je dit gejoomla-d? Ik ben bezig de dorpssite om te bouwen maar ben er nog lang niet in thuis. Komt misschien omdat er al iets is dat moeilijk te evenaren is? http://www.jirnsum.com
  Ik vind jouw ballensite mooi. Maar jij bent ook goed onderlegd met plaatjes en opmaak natuurlijk…

  Lekker doorzetten!

 7. Dat ziet er mooi uit zeg.
  Wat jammer dat ik geen (bijna) voorzitter meer ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *