Veronica Mars

Op BNN is sindskort (woensdagavond 21:00 uur) een hele leuke serie: Veronica Mars.veronica mars

ZIEN betekent MEER WILLEN ZIEN.

Zo ook bij mij, dus ik ben online gaan zoeken naar de serie.
Er zijn 3 seizoenen van en ze zijn echt heel erg leuk.

Verhaal:

Veronica Mars, een 17 jarige studente en prive detective woont in Neptune. Ze is populair op school en hoort bij de populaire kids. Niks aan het handje, zou je zeggen. Maar in Neptune hebben de rijke snobs het voor het zeggen en die doen hun uiterste best om de geheimen van Neptune verborgen te houden.

Veronica vertrouwt de boel niet en wil die duistere kant ophelderen.  En dan wordt haar beste vriendin Lilly ook nog vermoord… en haar vader wordt ontslagen als sherrif……waardoor ze uit het populaire groepje wordt geknikkerd. Hoe gaat dat verder?

Elke aflevering heeft een losstaand onderwerp en een rode draad deel. Serie 1 is dat de dood van haar vriendin, serie 2 over een busongeluk en serie 3 weet ik nog niet 😉

Ken je de serie?
Lijkt het je wat?

5 thoughts on “Veronica Mars

  1. Ik ken de serie nog niet, maar het klinkt goed. Doet me een beetje denken aan de boeken van Nancy Drew die ik vroeger verslond!

  2. Ik kende de serie niet, maar nu het op BNN is ben ik het aan het volgen. Ik vind het echt heel leuk, ik ga er echt op woensdagavond voor zitten!

    Annemarie

  3. ik ben natuurlijk weer vergeten te kijken maar ik heb de eerste aflevering gezien en ik was aardig verast!

  4. Jaaa Veronica Mars is leuk! Jammer dat het is afgelopen… Ik vond het helemaal leuk omdat Brandon, een vriend van mij, hierin heeft meegespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *