toppie!

Ik ben gek op brillen. Koop er elk jaar wel een bij.
Nu was een van mijn mooiste brillen al over haar mooiste tijd heen, zeg maar. De op de pootjes rimpelde en ik kon het er zo afhalen. Niet goed.
Ik naar de opticien waar ik de zo’n anderhalf jaar geleden kocht.
Ze wisten niet of de pootjes nog beschikbaar waren, maar zouden in ieder geval bij de leverancier een aanvraag doen. Vandaag kon ik de pootjes ophalen…bleek ik het hele te krijgen!!!

Zelfs de was erg positief over de , want ze hadden een adressticker en postzegels gestuurd om de beschadigde bril mee terug te sturen.

Dat noem ik nou eens service.
Jij wel eens zo’n soort ervaring gehad?

5 thoughts on “toppie!

  1. goede service inderdaad!
    ik heb maar 1 bril hoor… vind die dingen duur zat eigenlijk.

  2. Het voordeel van de betere opticien en de betere brillenfabriek! Wij hebben een ontzettend leuke hond, maar die heeft op een onbewaakt moment wel heel kunstig mijn titanium leesbrilletje tot een wokkel verbogen. En de opticien heeft hem vrolijk weer teruggebracht in zijn model. Kunstig en voor niks.

    Heb voor m’n Hans Anders-zonnebril trouwens ook eens een verloren schroefje gevraagd bij een chique zaak in Den Haag. Dat werd er ook met een vriendelijk gezicht in gezet. Opticiens zijn de beroerdsten niet!

  3. Goede service is ver te zoeken in Den Haag, hier zijn ze beste chagrijnig. Toch kun je het af en toe treffen en laatst hadden we een enthousiast verkoper in de media markt 🙂

  4. Opticiens hebben immers ook alle reden om vrolijk te zijn. Mijn nieuwste bril kostte mij ruim 700 euro (en toen kreeg ik nog 20% korting ook). Inkoop heeft mijn bril nog geen 100 euro gekost. Dus ze hebben 600 euro winst gemaakt op mijn bril. Dan zou ik ook vrolijk zijn.

  5. Ik heb ook ooit eens een bril gehad waar elke keer het merkje uit viel. Ook ik kreeg toen nieuwe pootjes. Ik zit altijd bij dezelfde opticien en die hebben top-service. Fijn dat jij ook zo goed geholpen bent. Ps. ik wilde al een tijdje zeggen dat ik je eigen layouts zo mis 😉 je maakt ze altijd zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *