tijdelijk fulltime

Deze maand ik .

Ik heb een contract voor 32 uur ( zelf om gevraagd) maar omdat het werk zo goed bevalt, heb ik aangeboden in drukke tijden extra te werken. Deze maand is het erg en een aantal collega’s nemen vakantie of vrije dagen dus als ik dan extra kan werken, vinden ze dat best prettig.

Had ik nooit gedacht hoor, dat fulltime er voor mij in zou zitten…in het onderwijs ( op mijn school met ruim 50 collega’s werkten er maar 2 fulltime) was dat echt niet haalbaar.

Hoeveel uren werk jij? Bevalt dat?

7 thoughts on “tijdelijk fulltime

 1. Door de geboorte van Michelle werk ik sinds maart 2006 werk ik 32 uur, daarvoor heb ik 16 jaar fulltime gewerkt. Ik ben op de woensdag altijd vrij en ik moet zeggen dat dat wel heel goed bevalt.
  Nadeel is wel dat ik nu 5 dagen in 4 moet proppen want ik ben dan wel minder gaan werken, qua werkzaamheden is er niets afgegaan en eigenlijk alleen maar bijgekomen. Maarja, zolang ik nog niet als een stresskip rondren, gaat het best goed.

 2. vier dagen van bijna negen uur. Zo’n 36 uur per week dus.
  Volgens mijn contract overigens maar 32 uur. (af en toe een vrije middag extra).

  Bevalt me prima.

 3. Ik werk 4 dagen maar zou best fulltime willen werken. Ik wil heel graag een eigen klas of op één school werken. Alleen op twee scholen werken is best heftig, vandaar dat ik nu ook nog niet fulltime wil werken. Super dat je dat hebt aangeboden!

 4. Op dit moment heb ik een baan van 20 uur per week, en ik doe de ene week 2, de andere week 3 dagen. Best handig. Hoewel de jongens nu naar school gaan is het ook heelrijk om even ‘richtsjetijd’ te hebben en niet alleen maar te werken of te moederen.
  Binnenkort (hoor ik net) een andere baan, maar hoe de indeling dan is weet ik nog niet.

  Hier in het onderwijs is het juist zo dat men zit te springen om fulltimers, hoewel er zelden fulltime functies beschikbaar zijn. Dat laatste is wel weer raar…

 5. Ik heb een 38 uurige werkweek, maar in de praktijk heb ik een 40 uurige werkweek met een paar ATV dagen per jaar.

 6. Ja ik start na de meivakantie fulltime, als juf.. Lekker hoor! Heb nu twee weken vrij en ben helemaal uit mn doen, komt niets uit mn handen, ritme wat is dat enzo….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *