tas gestolen

Vandaag, tijdens een uitje naar (Frisian Challenge ) is mijn . Ik zat bij de . fossil tass. Met alles erin: portemonnee, bankpasjes, ID-kaart, OV-chipkaart, bril, camera, mobieltje, sleutels, rijbewijs, agenda enz.
Behalve mijn e-reader, omdat ik aan het lezen was toen iemand mijn tas weggriste.
Meteen overal zoeken natuurlijk, maar niemand gezien met mijn tas. In containers gekeken, steegjes, tuinen, auto’s enzovoort.
Aangifte gedaan bij de politie en nu een beetje bekomen van de schrik.
Bankpasjes zijn geblokkeerd, OV-chipkaart ook.
Maar nu?
Iemand dit wel eens meegemaakt? Heb je een tip voor me?

3 thoughts on “tas gestolen

  1. Gelukkig heb ik het nog nooit meegemaakt! Als je inderdaad alles hebt geblokkeerd kun je waarschijnlijk niets meer doen. Miss kun je nog proberen om je mobiel te bellen? hopen dat ie nog aanstaat en dat er opgenomen word (en miss ook wel handig om je simkaart te blokkeren; niet dat ze er mee naar het buitenland gaan bellen)

  2. Ik heb geen tas.

    Kijk of er op marktplaats jouw type camera of dergelijk wordt aangeboden. Beter weet ik ook niet te bedenken.

  3. Ik heb ooit het volgende gehoord van iemand van wie de fiets gestolen was. Zij zag op een gegeven moment dat haar fiets op Marktplaats werd aangeboden. Ze heeft toen de politie gebeld en die hebben aan haar geadviseerd om te bieden. Vervolgens is zij samen met de politie naar de koper/dief te gaan. Diegene is toen gearresteerd. Misschien een idee als je camera aangeboden wordt? Heb je trouwens een prepaid mobieltje? Ik ben altijd panisch dat één of andere grapjurk met mijn gestolen mobieltje urenlang naar Verwegistan gaat bellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *