Roswell

Het handige van internet/downloaden/torrent is, dat je dingen van tv kunt kijken als ze al lang niet meer op tv zijn.

Zo zijn Ro en ik nu verslingerd aan Roswell, een serie die in 1999-2000-2001 gemaakt is en die we nooit gekeken hebben. Maar nu dus wel. Heerlijk….elke vrije minuut die we hebben zitten we voor de buis.

Waar gaat de serie over?
3 (later 4) pubers zijn eigenlijk buitenaardse wezens met speciale vaardigheden en zijn niet zeker van hun veiligheid omdat er mensen zijn die proberen buitenaardse wezens op te sporen en te vernietigen. Ook proberen ze er achter te komen waar ze vandaan komen en waarom ze op aarde zijn.
Dit met een vleugje vriendschap/ liefde/ sf en je hebt ineens een erg leuke serie!

Ken je de serie?
Download je ook wel eens series?

12 thoughts on “Roswell

 1. Ik ken de serie niet. Ik download eigenlijk geen series. De leukste koop ik en eigenlijk ben ik dan weer meer van de films dan van de series.

 2. Ik ken de serie niet en zo graag willen leren downloaden op de manier hoe jij dat doet. Ik heb mij er wel eens in verdiept maar ik kom er gewoon niet uit!

 3. Ik ken de serie niet Jolanda, en ik zou ook niet weten hoe ik moet downloaden! Lijkt me erg ingewikkeld maar ik zou graag weten hoe ik dat moet doen. Kan ik ook eens een recente film kijken!

 4. De titel komt me wel bekend voorm maar ik heb er nooit wat van gezien. Ik heb van de week Green Wing op dvd gekocht, een Britse ziekenhuisserie, erg hylarisch. Ik heb alle negen afleveringen (die een uur duren) al gezien. Nou wachten totdat het tweede seizoen uit is op dvd.

 5. Ik heb een aantal boekjes van deze serie, maar de serie zelf nooit gezien.

  Waar kan ik dat soort series downloaden?

 6. Nee, ik download nooit geen series van internet. Maar ik ken Roswell wel. Echt een superserie vond ik altijd! Ik volgde het ook altijd.

  Liefs, Mariska

  P.S. mooie site heb je!

 7. hee hallo,, als ik weet hoe ik alle 3 de delen (seizoenen) zou kunnen downloaden zou ik dat heel graag doen,, ik heb seizoen 1 helemaal gezien en wil weten hoe het afloopt, ben er al maanden naar op zoek maar noppes en nada iets te vinden, als je me zou kunnen helpen graag, seizoen 1 , 2 en 3, Groetjes Damy

 8. Films doe ik heel veel downloaden en ook op deze manier.

  Series eigenlijk niet de koop ik liever meteen op dvd zit er ook meteen nederlands ondertitels onder;)

 9. Hoi

  Ik vroeg me af waar je de serie download want ik kan het echt nergens vinden

  groetjes daphne

 10. deze series is echt top :d
  ik heb de seizoen box 1 van roswell en ik wil 2 en 3 ook
  echt leuke serie!!!!!

  groetjes nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *