rode wangen met joomla

Vandaag ben ik begonnen met de site van mijn volleybalvereniging.
Nu is de site nog een enkele pagina met een lastige url, en dat wil ik dus anders.

Omdat ik al jaren sites maak in html en laatst een site met WordPress heb gemaakt, leek me een nieuwe uitdaging wel leuk: een site met Joomla maken!

Het is niet makkelijk, de hele middag zit ik al met gloeiende wangen achter de pc, maar ik blij  net zo lang proberen tot alles werkt!

Wanneer heb jij gloeiende wangen?

6 thoughts on “rode wangen met joomla

  1. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat. Vind het altijd leuk om te zien wat je maakt! Ik heb gloeiende wangen als: ik het druk heb, ik van hot naar her vlieg, ik leuk ben met wat leuks op de pc (geknutsel) enzovoorts!

  2. Sinds een jaar of twee krijg ik nooit meer de bijnaam ‘appelwangetje’. Ik neem aan dat dat iets te maken heeft met het feit ik veel ben afgevallen. Mijn wangen hebben nou niet meer de vorm van ronde appels en ik krijg het minder snel benauwd, dus het bloed stijgt minder snel naar mijn hoofd = wangen :).

  3. Ik krijg gloeiende wangen als ik er in al mijn spontaniteit weer eens wat “uit flap”, waar ik dan naderhand spijt van heb!

  4. Ik krijg het altijd warm op school tijdens de avonduren. Als we bijv. 10 min gesprekken hebben of zoals morgen een algemene info avond. Dan moet je presteren en heb ik het snel warm, waardoor mijn gezicht ook rood wordt.

  5. Toen ik vanavond na mijn rondje hardlopen voor de spiegel stond, waren die wangen van mij toch wel serieus rood.

  6. Euh, na een avond dirigeren. En dan niet zozeer omdat het lichamelijk werk is, maar omdat er van alles bij komt kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *