11 thoughts on “reservewekker

 1. aahhh wat lief!
  die van mij gaat van mn bed en gaat dan recht voor mijn neus zitten en kijkt me in de ogen aan en blijft mauwen en dan loopt ie een stukje naar de deur en als ik niet op sta komt ie terug en herhaald of kruipt weer op bed of gaat bij de trap wachten.zo lief!

 2. Ja, ik heb 3 reservewekkers die sterke gelijkenissen vertonen met die van jou. Andere kleuren, maar zelfde model zeg maar. En dan nog 2 reservewekkers van het soort homo sapiens. Maar dan kleintjes. Waarom heb ik eigenlijk nog een gewone wekker?

 3. Ik zou ook zo’n soort reserve wekker hebben, ware het niet dat ik die wekkers altijd in de bijkeuken opsluit voor de nacht.

  Ik heb dat een paar keer niet gedaan, en dan krijg ik bijna een hartverzakking als die mijn slaapkamer deur opeens openen terwijl ik toch heel zeker weet dat ik alleen in huis ben 😉

 4. @loesje: als het jouw kat is dan heeft ie 2 thuisen 🙂
  Woon je bij me in de buurt? anders is het echt onmogelijk hoor 😉

  @Willemvk: tja ik heb geen bijkeuken dus bij mij gaat dat niet. En katten die steeds aan je deur krabben omdat ze erin willen houdt je maar uit je slaap dus we laten de deur maar open. Ze liggen aan het voeteneind of op de stoel in de kamer. Behalve als de wekker gaat 🙂

 5. Mijn (mogelijke) reservewekker komt pas in actie als ie van bed is getrild door de eigenlijke wekker………..(tegenwoordig trouwens ook al niet meer, hij is er ondertussen aan gewend)

 6. hahaah schattig
  datie dat doet 🙂
  je kopjes geven en pootjes
  echt vet lief
  hij houd gewoon van je:)
  hij vindje lief

  xxx richella

 7. Om eens een nieuw gezichtspunt in te brengen: onze reservewekker heeft een natte neus en port daarmee al kwispelend krachtig onder de dekens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *