reservewekker

Logje geplaatst door: jojootje  /  Categorie: kattenlogjes

Zo ziet mijn eruit:
reservewekker

Maakt weinig geluid, geeft kopjes en pootjes in mijn gezicht, wil bij me onder de dekens kruipen en blijft net zolang over me heen lopen tot ik echt aandacht geef (en dus wakker ben)

Heb jij een reservewekker? ( in welke vorm dan ook)

zoekwoorden: , , , , ,

11 reacties to “reservewekker”

 1. Dorisa Says:

  aahhh wat lief!
  die van mij gaat van mn bed en gaat dan recht voor mijn neus zitten en kijkt me in de ogen aan en blijft mauwen en dan loopt ie een stukje naar de deur en als ik niet op sta komt ie terug en herhaald of kruipt weer op bed of gaat bij de trap wachten.zo lief!

 2. Susanne Says:

  Ja, ik heb 3 reservewekkers die sterke gelijkenissen vertonen met die van jou. Andere kleuren, maar zelfde model zeg maar. En dan nog 2 reservewekkers van het soort homo sapiens. Maar dan kleintjes. Waarom heb ik eigenlijk nog een gewone wekker?

 3. loesje Says:

  Waar heb je die foto van mijn kat gemaakt??

 4. Willemvk Says:

  Ik zou ook zo’n soort reserve wekker hebben, ware het niet dat ik die wekkers altijd in de bijkeuken opsluit voor de nacht.

  Ik heb dat een paar keer niet gedaan, en dan krijg ik bijna een hartverzakking als die mijn slaapkamer deur opeens openen terwijl ik toch heel zeker weet dat ik alleen in huis ben ๐Ÿ˜‰

 5. jojootje Says:

  @loesje: als het jouw kat is dan heeft ie 2 thuisen ๐Ÿ™‚
  Woon je bij me in de buurt? anders is het echt onmogelijk hoor ๐Ÿ˜‰

  @Willemvk: tja ik heb geen bijkeuken dus bij mij gaat dat niet. En katten die steeds aan je deur krabben omdat ze erin willen houdt je maar uit je slaap dus we laten de deur maar open. Ze liggen aan het voeteneind of op de stoel in de kamer. Behalve als de wekker gaat ๐Ÿ™‚

 6. Katja Says:

  Mijn (mogelijke) reservewekker komt pas in actie als ie van bed is getrild door de eigenlijke wekker………..(tegenwoordig trouwens ook al niet meer, hij is er ondertussen aan gewend)

 7. koffiekitten Says:

  Jou reserve wekker mag wel bij mij logeren als je wilt, zo lief!!!

 8. Prinsesje Says:

  Een soort van wake-up light dus ๐Ÿ™‚ heel handig en je wordt niet hard uit je slaap gehaald!

 9. richella Says:

  hahaah schattig
  datie dat doet ๐Ÿ™‚
  je kopjes geven en pootjes
  echt vet lief
  hij houd gewoon van je:)
  hij vindje lief

  xxx richella

 10. loesje Says:

  Ik woon in Braboland. Tis sprekend mijn kat.

 11. Ivan Says:

  Om eens een nieuw gezichtspunt in te brengen: onze reservewekker heeft een natte neus en port daarmee al kwispelend krachtig onder de dekens!

geef een reactie