Pinky (afkorting voor Pink Floyd)

Vanavond ga ik ophalen.

Pinky is een van 15, bang, lief, wit-, zand- en grijskleurig.
De dierenarts gaf haar 10 jaar, dus ze is goed gezond. Ramona heeft haar een paar maanden opgevangen en daar ging het niet meer.
Aangezien ik al 3 katten heb en Pinky eerst bij mij in de straat woonde, leek het me niet zo geslaagd haar in huis te nemen.
Maar na een paar weken dagelijks “Animal Cops” te kijken op “Animal Planet”, ben ik om. Beslissen dat het niet gaat, kan altijd nog.

Ik hou haar eerst een paar weken in de logeerkamer. In die tijd laat ik haar af en toe kennis maken met 1 van mijn andere katten en hopelijk gaat het daarna goed.
Al leert ze maar dat ze hier eten kan krijgen en is ze verder buiten (dat was eerst ook zo) dan is mijn doel al bereikt.

Ro is er jammer genoeg niet zo blij mee, maar die buigt nog wel 🙂

Heb jij wel eens een dier opgevangen?

6 thoughts on “Pinky (afkorting voor Pink Floyd)

 1. We hebben al 4 katten maar sinds 2 dagen 5. Was bij een kennis die een mooi kat had maar het klikte niet met de andere 3 die ze al had. Het beestje at niks meer en bleef maar op 1 punt liggen. Na 2 weken is ze bij ons gekomen en begon gelijk te eten. Nou moet ik zeggen dat we 1 kat alijd binnen hebben en die andere 3 altijd buiten zijn.

 2. Wat super dat je je inzet voor het welzijn van deze kat! Ik hoop dat het hardstikke goed gaat.

  PS: Jij was toch zo fanatiek in taalfouten opsporen? Berijkt moet zijn: bereikt 😉

 3. @amethyst: je hebt helemaal gelijk. Wat betreft de taalfout en wat betreft mijn “manie” om fouten op te sporen.
  Zooooo slordig.
  Komt vast doordat het weekend is 🙂

 4. Hi! Even alle logjes over Pinky nalopen… Blij dat de oude doos bij jouw beter kan aarden dan bij mij. Het was hier op een gegeven echt DE catapocalypse.

 5. Wel top dat Pinky bij jullie (of jou, als Ro het geen goed idee vond 😀 ) woont.
  Wij hebben onze 1e 2 katten uit het asiel gehaald. Daarna een van marktplaats en de laatste die kwam hier aanlopen, en na alle moeite om de eigenaar te achterhalen besloten we dat Doerak hier ook kon blijven 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *