overlast

Het is nog niet over met de buurvrouw: ze laat het er niet bij zitten en heeft ook vandaag weer aangegeven dat ze een gesprek wil, eventueel zelfs met Ro en haar man erbij.ear_classic_oordopjes
Nee bedankt.

Naomi, de schat, kwam ook nog met een cadeautje voor de buren, maar ik weet niet of ik het durf te geven:

Zou jij het lef hebben??

4 thoughts on “overlast

  1. waarom ga je het gesprek niet aan? En natuurlijk met Ro en haar man. Dan kun je jouw zegje ook doen.

  2. Goed van je dat je het gesprek met Hare Koninklijke Gepikeerdheid niet aangaat. Chronische azijnpissers moet je geen podium geven. Ik zou die oordopjes inderdaad gewoon gaan geven. Ik neem aan dat je met de buurvrouw toch geen vriendschap wil en om die reden zou ik het durven, want aangezien het niet om een vriendin/familielid gaat, zet je ook niks op het spel.

  3. whahah ik rol hier bijna van mijn stoel af! Die oordopjes! Ik zou echt never niet het lef hebben om ze te geven, maar het zou wel tof zijn! Aan de ene kant ben ik het wel eens met Marieke, maar toch.. het zijn wel je buren en als je daarmee ruzie hebt is dat niet leuk.

  4. Ik zou ook het gesprek aangaan Jolanda, en inderdaad met haar man en Ro erbij. Dat is het verstandigste. Als je haar die oordopjes geeft provoceer je alleen maar, daar bereik je in ieder geval niets mee (naar mijn idee dan hè).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *