Op de camping

Logje geplaatst door: jojootje  /  Categorie: uitjes

Hier het eerste logje vanaf de camping, waar ze draadloos internet hebben. Ik zit buiten aan de picknicktafel te genieten van het zalige weer:

We zijn vandaag Hanzestad Deventer in geweest, wat een gezellige stad zeg! De camping hebben we inmiddels ook verkend en we hebben (ik vooral) zin in de familiedouches die hier zijn (onze eigen douche is niet echt geschikt voor meer dan 1 persoon).
Hier kun je in de loop van de week meer foto’s zien van onze vakantieweek.

Het is echt lekker hier, al was de onderste bol wel even slikken, toen we net binnenstapten….geen sfeer, vochtig, donker, vies.
Nu hebben we de ramen gelapt, deels schoon gemaakt en nu voelt het goed. Heb ik wel vaker als ik net heb schoongemaakt. Dan voelt het meer "eigen" ofzo.
Hoe zorg jij dat je je ergens thuis voelt?

5 reacties to “Op de camping”

 1. stefan Says:

  camping de wild hoeve the best !!!!!

 2. Henriette Says:

  Ik pak snel uit, zorg voor m’n stapel boeken in de hoek, gewoon, m’n eigen spullen uitstallen en het liefst m’n eigen dekbed 😉 Fijne vakantie!

 3. Amanda Says:

  Wat leuk die bolletjes tent :D! Schoonmaken vind ik ook echt nodig wanneer ik ergens kom. Anders voelt het zo vies aan.

  Leuke website!

  X Amanda.

 4. liza Says:

  Wat een super tenten dit!

 5. Prinsesje Says:

  Als je het ergens niet naar je zin hebt moet je er even je eigen draai aan geven. Ideaal trouwens dat ze draadloos internet hebben. Moest je daar ook extra voor betalen? Het ziet er wel grappig uit!

geef een reactie