Nobody knows

Vanavond weer een gekeken die me tot tranen toe geroerd heeft. Het staat ook keurig in mijn eigen DVD-verzameling omdat ik het een prachtige film vind.
Maar af en toe opnieuw kijken kan natuurlijk geen kwaad en aangezien ik mijn moviechallenge wil halen (150 films kijken in 2010)…

De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal:
4 met 4 onbekende/ onduidelijke vaders worden veel aan hun lot overgelaten door hun moeder totdat ze op een gegeven moment helemaal niet meer terugkomt. De oudste zoon van 12 probeert alles draaiende te houden maar dat valt niet mee.

De werkelijkheid was nog erger dan de film laat zien.

Zo mooi

4 thoughts on “Nobody knows

  1. Lijkt me een heel indrukwekkende film. Ik heb hem al een hele tijd geleden gedownload, maar nog niet bekeken. Als ik hem ook goed vind, dan ga ik hem natuurlijk op dvd aanschaffen.

    Morgen komt op Ketnet/Canvas de Italiaanse film Anche Libero Va Bene, ook een indrukwekkende film. Hij wordt uitgezonden van 22:05 – 23:35 uur. Regisseur Kim Rossi Stuart neemt ook de regie voor zijn rekening. Is het bekijken zeker waard. Misschien kan je hem toevoegen aan je Movie Challenge :-).

  2. @Marieke: bedankt voor je tip, ik vond Anche Libero Va Bene echt een prachtige film!!

  3. @Annemarie & Jojootje, mooi dat jullie genoten hebben. Vannacht komt de Deense dramafilm Anklaget op tv, om 0:10 uur op Nederland 2. Is ook een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *