mijn mobieltjes

Het was een heel gezoek, ik wist niet bij allemaal de typenummers enzo, maar uiteindelijk heb ik ze allemaal gevonden: al mijn van de afgelopen jaren.

Zoals je ziet: geen enkele Nokia…
Mijn volgende mobieltje moet hebben:
* agendafunctie
* synchroniseren met mijn laptop
* internet
* 5 megapixel camera
* belfunctionaliteit 😉

Welke mobieltjes heb jij gehad?
(idee voor een logje wellicht??)

10 thoughts on “mijn mobieltjes

  1. Ben ooit begonnen met een Philips Savvy, toen had ik een Nokia 3310, een Nokia 7210, een Nokia 3100, een samsung, weer een nokia en nu een LG.

  2. Inderdaad leuk idee voor een logje. Misschien vandaag al, anders morgen even doen 🙂 Bedankt 😛
    Enne, goede smaak in telefoons!

  3. Ik weet zo echt niet meer wat voor mobieltjes ik heb gehad maar het zijn er 3 a 4. Sins 3 jaar heb ik pas een abonnement. Hoe bevalt je laatste mobiel?

  4. haha leuk. Misschien ga ik ook eens op zoek! Ik heb zelf ook nooit een Nokia gehad, alleen van werk. Ik zou echt ook eens goed moeten denken.

  5. Alleen maar Nokia, komt door zakelijk gebruik – maar ik ben wel helemaal aan het merk gewend, vooral qua menu-opbouw. Achtereenvolgens 6110 (geweldig en prachtig toestel, helaas bij mijn toenmalige werkgever achtergebleven), 3310, 6310i (ook prachtig, maar te groot volgens de huidige mode) en voor m’n verjaardag krijg ik van Yelena een nieuwe 6300. Dus 3 stuks in 9 jaar, valt mee toch?

  6. aaaah! die pocketline swing! brings back memories…

    Ik ben juist heel lang nokia geweest. Twee nokia’s gehad en nu een sony ericsson. Wat doe ik lang met mijn mobieltje he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *