IT-Operator

Vandaag had ik mijn 1e .
Ging goed.
Tevens werd mijn functie-omschrijving besproken (mede doordat ze nog iemand willen aannnemen die ongeveer hetzelfde gaat doen als ik nu doe) en daar werd besloten dat mijn gaat veranderen van “ binnendienst” naar “-operator“.
Een heel stuk duidelijker wat ik doe he? 😉

Is jouw functienaam duidelijk?

Als ik google op die naam en de afbeeldingen bekijk, komt deze stoel naar voren als stoel voor . Ben ik blij dat mijn bureaustoel beter is 😉

5 thoughts on “IT-Operator

 1. Mijn functienaam is erg duidelijk voor iedereen, maar mijn functie-inhoud in mijn werkveld is voor de meesten toch onduidelijk. Men lijkt vaak te denken dat ik meer bewaak dan verpleeg 😉

 2. De functienaam van mij valt heel algemeen onder de noemer: Laborant

  Daarmee kun je nog alle kanten op 😉

 3. Ik deed altijd een berg (circa 10) functies binnen 1 project. Dat vond ik een stuk leuker dan alleen vakmatig in de weer te zijn. Om die reden heb ik wel eens gedacht aan een visitekaartje met allerlei functies en aankruisvakjes. (o.a. Ontwerper -electr. / -instrumentatie / -proces, programmeur, projectsecretaris, verkoper, supervisor, reperatuer).

  Probleem was wel dat het hoofdbedrijf betaalde per opleiding. De beoordelingen waren uitstekend, maar ik ving er geen cent meer door. Daarentegen had ik wel lekker afwisselend werk en eigenlijk was me dat meer waard.

 4. Ik denk dat je functienaam zo wel een stuk duidelijker is (onderhoudsmannetje kan ook technisch medewerker binnendienst zijn), maar zolang je (voor de buitenwereld) abstracte werkzaamheden uitvoert blijft het lastig om een dekkende benaming te vinden.

 5. Ja hoor, juf is voor mij duidelijk genoeg 😉 haha..

  Trouwens, kun je me wat meer info mailen over die big bang theory? Ik woon geloof ik niet zo dichtbij 😉 en ben wel nieuwsgierig!! Had geprobeerd jou te mailen, maar kreeg foutmelding via je site?

  Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *