Is het….

…..erg onaardig om te gaan in de achtertuin terwijl de bezig zijn om de achterdeur te ???

Ik heb het toch gedaan….. ik wil deze week ook nog mijn bankje verven, dus het schuren moet af.
(ze konden het weten hoor, ik schuur al een aantal dagen elke avond een half uurtje)

Houd jij rekening met je buren?

6 thoughts on “Is het….

 1. Ik hou rekening met mijn buren, en zij dus met mij. Ik had het dus niet gedaan, maar ik weet natuurlijk niet wat voor contact jij hebt met je buren?

 2. wij wel!
  Van de week wilden we de voortuin schoonspuiten met de hogedrukspuit, maar de buurman had net de voorramen geschilderd. Dus hebben we het schoonspuiten nog maar even uitgesteld!

 3. Ja, want als je daar niet aan begint is het hek van de dam en heb je binnen notime een rotbuurt. Of anderen met mij rekening houden vind ik prettig, maar minder belangrijk.

  Waar het om geluidsoverlast gaat hangt het van de tijd en de duur af desnoods overleg ik omdat hier iemand in ploegendienst werkt.

  Waar het om stofoverlast gaat ben je altijd aansprakelijk voor de gevolgen. Stofoverlast is te voorkomen met een goede afzuiging of door iets binnen te doen in plaats van buiten.

  Maar ook van de vervende buren mag je verwachten dat ze opletten en je desnoods vragen om bij verkeerde wind niet te schuren.

 4. ik zou het gewoon doen
  en schijt hebben er aan

  xxx richella

 5. Ik hou opzich wel rekening met de buren maar de buren niet met mij. Ik slaap nu al een week bij mijn ouders (ivm trouwen) en daar gingen de buren om 6.30 uur in de ochtend (!!!) een schuurtje timmeren. How BORING! Hebben je buren er wat van gezegd dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *