Ik ben Abi, ik ben A- B- I

Logje geplaatst door: jojootje  /  Categorie: Film, Muziek

Naomi twijfelde aan mijn hersencapaciteiten toen ik de DVD van Abi tevoorschijn haalde, maar omdat het netwerk niet stabiel was en we dus niet Ghost Whisperer konden kijken, stemde ze in.

Nu hoor ik dus al 2 dagen alleen maar:

Ik ben en ik woon in een flat,
en samen met mijn buren heb ik heel veel pret
Ik ben Abi, ik ben Abi, A – B – I

Ze zijn Turks, Joods, Hindoe Marokkaans
en samen met mijn ouders ben ik Surinaams.
Ik ben Abi, ik ben Abi, ja ik ben A – B – I

Superleuk aanstekelijk liedje en een erg leuke serie voor kleine kinderen 🙂
(en voor mensen die kunnen genieten van kindertv)
Er is zelfs een Hyves over Abi

Ken jij Abi ook?

zoekwoorden: , , , , ,

11 reacties to “Ik ben Abi, ik ben A- B- I”

 1. Miran Says:

  Ja, is een leuke serie. En mijn dochter van 4 vindt het geweldig en kent dus ook het liedje dat ze regelmatig uit volle borst zingt. 😉

 2. linda Says:

  toevallig heb ik net de dvd van een aardig persoon gehad voor mijn dochtertje van drie 🙂 en die vindt het ook heel erg leuk. zelf vind ik er af en toe wel gekke stukjes in zitten, maar over het algemeen wel geinig en de kinderen spelen het hartstikke goed! het lijkt net of je echt zit te kijken naar een groepje kinderen wat aan het spelen is.

 3. Harriët Says:

  Oh leuk! Ik zag er vorige week toevallig met Fréderique een aflevering van. Ging over dat Abi lang haar wilde hebben…en met d’r rokje op d’r hoofd liep en dat ze pruiken gingen passen enzo.
  Leuke serie idd.

 4. Marieke Says:

  Ik ken het niet, maar het klinkt wel leuk. Dat meisje dat je ziet, volgens mij speelt zij ook mee in Kikkerdril: een leuke kinderfilm.

 5. Saskia Says:

  Ik vind Abi ook leuk!!

 6. naomi Says:

  echt vet leuk al ben ik 11 jaar

 7. Mye Says:

  Ja ik ken Abi…
  Idd een heerlijke kinderserie met een super “hetblijftdeheledaginjehoofdhangen” liedje 🙂

  Xx Mye

 8. CHEVENETY Says:

  IK VIND HET OOK ZOO LEUK SOMS KIJK IK HET OP INTER NET

 9. Sarah Says:

  Hallo allemaal!

  Dit is echt een super serie! M’n kids zijn er dol op, Rosemarijn is 2, Lieke 4 en Manou is 6. Jannick (8 mnd) snapt er natuurlijk nog niets van, maar wordt altijd gelijk vrolijk als hij Abi ziet, een vrolijk meisje!!! en natuurlijk de heeeeele dag ‘ik ben abi’ enz. aanhoren!! maar goed, beter als ruziemaken, als ik soms over mensen hoor van: Ik word gek van ze! Of: ze luisteren nooit, en maken alleen maar ruzie. Zet een filmpje van Abi aan en ze zijn de hele dag vrolijk, liedjes zingen, Manou en Lieke spelen het soms zelfs na! Nou, gaaf toch?! Ga zo door Abi + vriendjes en vriendinnetjes van Abi! Mijn kinderen zijn nu ook aant kijken, met hun duimpje in hun mond alle4, en in het begin van de film zingen er 3 uit volle borst mee: Ik ben Abi en ik woon in een flat enz. Echt ik word er zelf ook vrolijk van! Ben ik sago, zet ik Abi aan, mn kids zingen en ik soms even meekijken en ik ben weer vrolijk! Een aanrader dus voor jong én oud!! Ik heb de hele serie, echt om te genieten haha…O ja, ook een aanrader is Dora, Rosemarijn is pas 2 en telt al tot 10 in het engels! echt zeer leerzaam en ook leuk om naar te kijken. Maar goed, je kinderen kunnen niet altijd achter de tv of computer zitten dus doen we daarna even iets anders: naspelen! Zo kun je kijken wat ze er nog van weten. als ze daarmee stoppen zet ik een CD met kinderliedjes aan en ze gaan heerlijk zitten spelen, de ene met een pop de ander met playmobil of een speelgoedlaptop en noem maar op… nooit is er bij ons een ongezellige sfeer,, een goede aanrader dus!!!!
  Nou, ik ga even de CD aan zetten, mn kids wachten erop..
  GROETJES SARAH
  + Lieke, Manou, Rosemarijn en Jannick

 10. benedicta Says:

  ik ben 9jr maar ik vind het nog steeds super leuk. ik kijk het elke week op internet en als me nichtje er is dan hoor ik de hele dag: ik bn abi 1000x

 11. benedicta Says:

  het is super kan niet zonder een week niet gezien bijna lievelings film

geef een reactie