Het anti-kindboek

Ik heb geen kinderwens.
Genieten van kinderen kan ik wel…meestal als ze ouder dan 8 zijn. Een enkele uitzondering daargelaten ( buurkinderen, Nienke)

Dit boek vertelt op cynische, grappige manieren hoe verschikkelijk kinderen (en hun ouders) zijn.

Het gaat soms een beetje te ver hoor, de schrijvers kunnen werkelijk niks positiefs bedenken bij kinderen, daar moet je dus wel doorheen prikken in het boek.

Ik denk dat ouders er ook wel wat aan kunnen hebben, je kijkt ineens anders tegen jezelf en je kinderen aan. Dat je “schatjes” ook wel overlast kunnen bezorgen, dat ze echt niet altijd poeslief zijn en dat de wereld om meer dingen draait dan alleen gezinnen.

Dus als je door je roze bril durft te prikken: zeker een aanrader!

5 thoughts on “Het anti-kindboek

  1. Dat lijkt me wel grappig… Nu ik ouder ben kan ik daar denk ik wat meer van een afstand naar kijken.

  2. Hallo Jolanda, Ik was aan het googelen naar ‘keukenvloer’ om ideeen op te doen en toen stuite ik op jou site. Wat een geweldig mooie trap heb je gemaakt! Las ik nou echt dat je dit zo geverfd had? Ik had gehoopt dat ik de matjes zo ergens kon kopen?? Wil je me er wat meer over vertellen? Je mag me mailen op carinakuijk@hotmail.com Alvast bedankt

  3. Nou ik geloof niet dat ik een boek nodig heb om te weten dat dat kleine meisje van mij niet alleen maar lief is, maar soms ook om achter het behang te plakken als ze een enorme driftbui heeft. Ouders die zeggen dat hun kinderen altijd lief, leuk en geweldig zijn, zijn volgens mij niet van deze wereld. 😀

  4. Iedereen vindt altijd dat zijn eigen kind een schatje is ;). Ik ben eigenlijk wel benieuwd waarom je geen kinderwens hebt of wil je dat hier niet vertellen? Ik ga het boek nog maar niet lezen hihi maar het lijkt mij wel grappig!

  5. Ik heb het boek ook gelezen en vond het echt hilarisch af en toe. Ik heb ook geen kinderwens en dan is dit boek zeer zeker een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *