Harry Potter and the Deathly Hallows

Vandaag had ik mezelf verplicht in de tuin te gaan zitten lezen. In het nieuwste boek van Harry Potter.
Maar op de een of andere manier werd ik steeds afgeleid, liep ik steeds weer even naar binnen, ging ik de katten aaien, de krant ook even lezen, mijn agenda even bekijken enzo.
Boeit dit boek minder?

Het is toch zonde om met dit prachtige weer binnen te zitten?!?!
Dus ik ga het zo weer proberen. Op naar hoofdstuk 9 πŸ™‚

Ga jij het boek lezen? ( in ENG / NL?)
Of ben je er al in bezig?

12 thoughts on “Harry Potter and the Deathly Hallows

 1. Ik ga het boek lezen, maar dan de Nederlandse uitgave. Ik moet dus nog even wachten. Ik vind het wel leuk om boeken in het Engels te lezen, maar deze lees ik liever in het Nederlands.

 2. Gegroet,

  ben hem aan het lezen. Ben ergens bij deel drie overgestapt van NL naar Engels

 3. Ik heb deel 7 al uit en ik deel je gevoel. Ook ik kon niet aan een stuk in het boek blijven lezen en werd continu afgeleid. Dat had ik bij de vorige delen niet.

 4. Ik wacht op de nederlandse versie , al die zelf bedachte woorden lijkt mij in het Engels wel lastig (al zou je nu intussen wel moeten weten wat ze er allemaal mee bedoelen, dunkt me).

  Alleen jammer dat het het laatste deel is…

 5. Nope, geen Potter voor mij, zelfs de films boeien mij niet!!
  Heb 1 film gezien, maar vond er niet genoeg aan om de moeite te nemen om andere delen te gaan zien, laat staan de boeken te lezen!!

 6. Ook ik wacht op de NL versie die ergens in november moet uitkomen. Alle andere boeken heb ik ook in het Nederlands, dus dan deze ook maar. Ik ben erg benieuwd hoe het afloopt en heb dan ook iedereen verboden om me er iets over te vertellen.

 7. Stiekem bij de boekhandel (op vakantie in Bretagne) in de Engelse versie het laatste hoofdstuk gelezen, nadat ik hoorde dat een Engelse lerares het einde verklapte in een toespraak voor de met stomheid geslagen leerlingen.
  De rest komt wel in de bioscoop; de film is leuker πŸ˜›

 8. Ik ga het boek zeker nog wel eens lezen, maar nu nog niet.
  Of ik het in het engels of nederlands ga lezen maakt niet het meeste uit. Het leest bijna even snel πŸ˜‰

 9. Ben bezig, maar inderdaad: ik heb het op de eerste dag van uitgifte gekocht, maar ik kon het toch rustig even laten liggen, terwijl ik toch “Het Bernini Mysterie” van Dan Brown in deze vakantie echt zo gauw mogelijk uit wilde krijgen. (Maar misschien voelde ik me daar een paar jaar achter lopen….?) Ik ben in hoofdstuk 7. Zijn we wat blasΓ© geharrypotterd? In de zomer van 2005 las ik in Frankrijk de Engelse versie in 1 ruk uit.
  En ik lees ze ook sinds een paar delen in het Engels, heb geen geduld om op de vertaling te wachten.

 10. Hoi Jo, Ik vloog vandaag naar Tokyo en ik had 1 van de hoofdrol spelers van Harry Potter aan boord.. Wie,.. Dat vertel ik je wel als ik thuis ben!
  Groetjes uit Tokyo. -xxx-
  (ik sta met hem op de foto!!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *